14 توصیه و راه کار مناسب برای تغییر شخصیت
14 توصیه و راه کار مناسب برای تغییر شخصیت
شخصیت هر نفر مجموعه ای از احساسات ،اخلاق ،افکار و عقاید و الگو هایش است. بنابراین هیچ کس بی شخصیت نیست.شخصیت هر کس قابل تغییر است.با کسب کردن تجربه های جدیدو گذشن زمان تغییر شخصیت هر کس امکان پذیر است.پس اگر از قسمتی از شخصیت خود راضی نیستید میتوانید با چند راه کار ساده آن راتغییر دهید.
روش اول :محدوده تغییرات را مشخص کنید.
1-طرح و برنامه های خود را یادداشت کنید.اول از همه باید به این نکته توجه کنید که در حال حاضر چگونه هستید و میخواهید چگونه باشید.وقتی بدانید چه چیزی میخواهید انرژی بیشتری میگیرید و برای تغییر آماده تر میشوید.برای ایجاد تغییر شخصیت زمینه وسیع وقدرت زیادی احتیاج دارید.اگر قصد دارید شبیه فرد خاصی شوید باید کاملا به اخلاق و رفتارهای او دقیق شوید و با یادداشت کردن نکته ها از آن ها استفاده کنید.
2-برای خود پاداش در نظر بگیرید.برای خود آزمون ها و امتحان هایی را در نظر بگیرید و اگر توانستید آن هارا پشت سر بگذارید و پیشرفت کنید برای خود جایزه تهیه کنید و به گونه ای انگیزه انجام کارهای بعدی را در خود ایجاد کنید.جایزه هر چیزی میتواند باشد مثل سفر کردن به جایی که دوست دارید.
3-در مورد قصد و هدف خود با کسی صحبت کنید.با کسی که اعتماد زیادی نسبت به آن دارید درباره هدفتان صحبت کنید.با این کار انگیزه بیشتر میشود و میدانید که یک نفر در این زمینه از شما حمایت میکند و دیگر نمیتوانید تصمیمتان را عوض کنید یا اگر در این راه خطایی انجام دادید به شما کمک میکند.
روش دوم :عقاید والگوهای افکار خود را تغییر دهید.
1-بر چسب به خودتان نچسبانید.خصوصیات و صفت های منفی را به خود نچسبانید.اگر این کار را انجام دهید یعنی این ویژگی های منفی را پذیرفته اید و محدودیت هایی را برای حود ایجاد میکنید و فرصت های رشد و تغییر را از دست میدهید.
2-دید و ذهنیت خود را باز کنید.اگر این عقیده را داشته باشید که همیشه همه چیز ثابت است امکان تغییر را برای خودتان از بین میبرید.باید دید متفاوتی نسبت به همه چیز داشته باشید تا بتوانید تضادها را درک کنید و برای حل مشکلات توانایی داشته باشید.
3-تفکرات و عبارت های کلیشه ای را فراموش کنید.اگر به عبارت های کلی فکر کنید خود را محدود میکنید و امکان تغییر را از خود میگیرید و احساس میکنید هیچ چیز قابل تغییر نیست و دیگر تلاش نمی کنید.
4-منفی فکر نکنید.کنترل فکر و ذهن شما فقط در دستان خودتان است .ذهن در برابر فرمان هایی که شما میدهید بسیار مطیع است.پس سعی کنید مثبت اندیش باشید و نتیجه دلخواه را بگیرید.
روش سوم:الگو هایی را که برای رفتارتان انتخاب کردید را تغییر دهید.
1-دفترچه کوچکی را برای یادداشت کردن با خود همراه داشته باشید.همه چیز را برای تغییر شخصیت خود یادداشت کنید اینکه الان چگونه هستید و قصد دارید چگونه باشید و چه اقداماتی را برای تغییر شخصیت خود انجام دادید و آیا این راه کارها مفید واقع شده اند یا خیر.با این کار تغییرات را به خوبی مشخص می کنید.
2-با وارد شدن به محیط های تازه تجربه های جدیدی را کسب کنید و با افراد مختلف برخورد داشته باشید.به سمت چیزهایی که دوست دارید بروید و سعی کنید با آن ها رو به رو شوید و خود را تغییر دهید.
روش چهارم:الگوهای انتخابی را برای احساساتتان تغییر دهید.
1-پیروی و تبعیت کنید تا بتوانید تغییر کنید.اگر میخواهید اعتماد به نفس خوبی داشته باشید در رفتار و اخلاق افراد دقت کنید و تمام تلاش خود را در پیروی از آن هاانجام دهید .آن قدر این کار را انجام دهید تا باعث تغییر در شخصیت خود شوید.در مورد نقاط ضعف خود با کسی صحبت نکنید چون در این صورت تغییر دادن سحت است.
2-تلاش کنید آن طور که دوست دارید رفتار کنید.تغییر دادن شخصیت کار راحتی نیست و باید زمان زیادی صرف این مساله کرد.هدف های کوتاه مدت برای خود انتخاب کنید و سعی کنید یکی یکی آن ها را انجام دهید تا بتوانید در نهایت تغییر دلخواه را در شخصیت خود ایجاد کنید.
روش پنجم:قدم آخر را جدی و محکم بردارید.
1-تغییرات مورد نظرتان را عملی کنید.فقط فکر کردن به تغییر شخصیتتان کافی نیست باید جرات داشته باشید و اقدامات لازم را برای هدفتان انجام دهید.هر کاری که فکر میکنید متفاوت است به شما در رسیدن به هدفتان کمک می کند انجام دهید.
2-پوشش و لباس در این تغییرات بسیار مهم است.اگر میخواهید که درونتان را تغییر دهید باید ظاهر خود را هم متناسب با درونتان عوض کنید .سعی کنید که از کسانی که خوشتان می آید الگو برداری کنید.لازم نیست که این تغییر خیلی بزرگ باشد .با کوچکترین تغییرات هم میتوانید این کار را انجام دهید. تلاش کنید که بین انتظاراتی که از خود دارید و واقعیت هایی که وجود دارد تعادل و تناسب را ایجاد کنید.
3-اگر توانستید که تغییرات مورد نظر را در خود ایجاد کنید و حس رضایت را در خود به وجود آورید ،سعی کنید که به شخصیت جدید عادت کنید و دیگر به گذشته و ویژگی های نامطلوبی که کنار گذاشته اید فکر نکنید.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
ترک گریه باصدای بلند در کودک با روش های عملی
31 بازدید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
20 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
27 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
38 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
157 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید