۵ راه کاری که مشاوران برای رفع بی انگیزه ای پیشنهاد میدهند
همه انسان ها ممکن است مدت زمانی را در زندگی خود دچار نوعی بیانگیزگی شوند و دست از تلاش بردارند. بیانگیزگی جزء مواردی است که میتواند به راحتی زندگی فرد را به نابودی بکشاند. بنابراین مشاوران و روانشناسان خیلی بر آن تاکید دارند و پیشنهاد می کنند که از راه های مختلف این بی انگیزگی را از بین ببرید. در این مقاله ۵ راهکار مهم و کاربردی را که میتواند کمک کند این بیانگیزگی و بی هدفی را از خود دور کنید بیان خواهیم کرد.پس اگر به این مشکل دچار شده اید و دوست دارید این بیانگیزگی را از بین ببرید تا پایان این مقاله را مطالعه کنید.
• دلیل اینکه بی انگیزه هستیم چیست؟
لازمه موفقیت در هر کاری این است که نیاز انجام دادن آن در ما به وجود بیاید. مثلاً همه می دانند که درس خواندن بسیار خوب است اما خیلی از آنها نمی دانند که دلیل خوب بودن آن چیست. در واقع هدفی ندارند که با درس خواندن به آن برسند. بنابراین باید هدف مشخص شود و در نتیجه آن انگیزه به وجود بیاید و فرد به سمت آن قدم بردارد. دلایل زیادی وجود دارد که این بیانگیزگی به وجود میآید مثل:
_ شکست خوردن به صورت مکرر
_ نوع تربیت والدین
_ تنها بودن
• راه هایی که می توان به وسیله آن بی انگیزگی را از بین برد:
۱. گذشته را به عنوان تجربه ببینید:
از عواملی که تاثیر زیادی در بیانگیزگی دارد گذشته و اتفاقات آن است. خیلی از اتفاقات در گذشته باعث میشود ترس ناشی از موفق نشدن در وجود فرد به وجود بیاید و به کل انگیزه خود را برای شروع جدید از دست بدهد.
۲. پیشرفت ها و موفقیت هایتان را ثبت کنید:
زمانی که شروع کردید برای رسیدن به هدف و موفقیتتان قدم بردارید، هر پیشرفتی را که در آن مدت خواهید داشت ثبت کنید. ثبت پیشرفت ها حس امیدواری و انگیزه را در شما تقویت میکند و انرژی لازم برای ادامه راه را به شما می دهد.
۳. هدف خود را مشخص کنید:
شما باید اهدافتان را به صورت واضح مشخص کنید. کاغذ و خودکاری را بردارید و چیزی که رسیدن به آن را در خود بسیار واجب می دانید را بنویسید. آن همان هدف شماست که مشخص می شود و بعد از آن شروع کنیدخارج شوید از این حالت بی انگیزگی. قدم بردارید. از همه فرصتها استفاده کنید و راههای مختلف را امتحان کنید و در نهایت به آن چیزی که میخواهید برسید.
۴. دقیق برنامهریزی کنید:
لازمه موفقیت در هر کاری علاوه بر هدف داشتن، برنامه ریزی دقیق می باشد. باید وقت بگذارید و برنامهریزی کنید و طبق آن برنامهریزی پیش بروید. تمامی چیزهایی که باعث حواس پرتی شما می شود را کنار بگذارید و تمام تمرکز خود را به کاری که انجام میدهید معطوف کنید و موفق شوید.
۵. ورزش را فراموش نکنید:
ورزش رابطه مستقیمی با آرامش روح و روان دارد. باید برنامه روتین ورزشی را جزء برنامه روزانه تان قرار دهید. حتی اگر یک پیاده روی ربع ساعته باشد باز هم میتواند در مدت زمانی حس افسردگی و ناامیدی را از شما دور کند و انگیزه حرکت کردن به سوی هدف های تان را به وجود بیاورد.
* به توصیه ها و راه کارهای روانشناسان و مشاوران برای از بین بردن حس ناامیدی و بی انگیزگی توجه کنید. سعی کنید اگر به این حس دچار شده اید خیلی سریع با توجه به راه کارهای گفته شده به خودتان کمک کنید و آنها را از بین ببرید و به زندگی نرمالتان برگردید.
سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
9 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
19 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
28 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
152 بازدید
-
برنامهریزی روزانه برای کودکان: چگونه یک روتین موثر ایجاد کنیم؟
149 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید