یک مشاور خوب چگونه است؟
گاهی مواقع در زندگی هر انسانی مشکلاتی به وجود میآید که به تنهایی قادر به حل آن نمی باشد و باید حتما با یک نفر مشورت کند تا بتواند تصمیم درست را بگیرد. انتخاب چنین شخصی کار چندان مشکلی هم نمی باشد فقط کافی است بعضی از نکات را مد نظر داشته باشد و طبق آنها انتخاب خود را انجام دهد. انتخاب بهترین مشاور بسیار اهمیت دارد چرا که اگر راه حل اشتباهی را به شما بدهد می تواند زندگی شما را به راحتی نابود کند. اگر در شرایط سختی قرار دارید و به دنبال مشاور خوبی هستید که بتواند شما را در حل مشکلاتتان راهنمایی کند این مقاله را تا انتها مطالعه کنید.
۱. رابطه گرم و صمیمی:
آنچه قبل از هر چیز در مورد مشاوره مد نظرتان باید به آن توجه شود داشتن یک رابطه گرم و صمیمی با روانشناس و احساس راحتی کردن با او می باشد. باید بتوانید روانشناس و مشاوره خود را مثل یک دوست صمیمی بدانید تا راحت با او هم صحبت شوید. اگر احساس راحتی نداشته باشید نخواهید توانست مشکل خود را با او در میان بگذارید.
۲. مطمئن باشید راهکار مناسب را می داند:
یک درمانگر و مشاور خوب علاوه بر اینکه باید شنونده خوبی باشد باید بتواند بهترین راه حل را به مراجعین خود ارائه دهد. صرفاً همین که صحبتهای او را بشنود و اتفاقات گذشته مراجع خود را مرور کند هیچ فایده ای ندارد. باید خوب به همه چیز گوش کند ، احساس مراجع خود را در لحظات مختلف درک کند و با استفاده از دانش و مهارت خود بهترین راهحل را با او در میان بگذارد و در حل مشکلات کمک کند.
۳. در کمترین زمان باید تاثیرات مثبت را متوجه شوید:
از دیگر مواردی که باید در هنگام انتخاب مشاور به آن توجه کرد سرعت تاثیرات مثبت در شما می باشد. گاهی اوقات پیش می آید که با گذشت چندین جلسه از مشاوره هنوز هیچ تغییری را احساس نمی کنید و این یعنی روشدرمان مشاور شما صحیح نمی باشد. البته منظور این نیست که با جلسه اول شما صد در صد تغییرات را در خود متوجه شوید اما همین که احساس مثبتی داشته باشید و بر دانش شما افزوده شده باشد و به حل مشکلات خود امیدوار شده باشید یعنی مشاور درست را انتخاب کرده اید.
۴. تحقیق کنید:
درباره مشاور خود تحقیق کنید روش های درمانی او را بفهمید و نتیجه روان درمانی هایی که انجام داده است را مرور کنید.
۵. پرس و جو کنید:
از دوستان و آشنایانی که قبلاً مشاوره را انجام داده اند بپرسید و نتیجه را پیگیری کنید. اگر مطمئن شدید که آنها توانسته اند مشکل خود را حل کنند و نتیجه مثبتی گرفته اند می توانید برای شروع مشاوره خود اقدام کنید.
*این را فراموش نکنید که یک روانشناس و مشاور خوب میتواند شما را آگاه کند و در حل مشکلات تان به شما کمک کند اما نمیتواند شما را به کل تغییر دهد چون ذهن شما در اختیار خودتان است. بنابراین لازم است که اول از همه خودتان تصمیم بگیرید که میخواهید مشکلتان حل شود و تغییر کنید. سپس با در نظر گرفتن موارد گفته شده روانشناس و مشاوری را که می دانید می تواند به شما کمک کند را انتخاب کنید.پس با قدرت و اراده خودتان و کمک گرفتن از او با مشکلات خود مبارزه کنید.
سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
پیش شرط های اثربخشی نوروفیدبک: چه عواملی در موفقیت درمان موثرند؟
51 بازدید
-
اثربخشی نوروفیدبک: تحولی نوین در درمان اختلالات نقص توجه، افسردگی و اضطراب
59 بازدید
-
تفاوت نوروفیدبک و لورتانوروفیدبک: چگونه تکنولوژی پیشرفتهتر به درمان موثرتر کمک میکند؟
59 بازدید
-
عوارض نوروفیدبک : واقعیتها و شایعات درباره این روش درمانی
66 بازدید
-
اطلاعات مقدماتی درمان با نوروفیدبک از صفر
68 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید