چطور شخصیت خوبی داشته باشیم
چطور شخصیت خوبی داشته باشیم
بیشتر افراد پذیرفته اند که شخصیت خوب داشتن یکی از مهم ترین ویژگی های یک فرد است.اما نکته بسیار مهم در این زمینه ،به وجود آوردن شخصیتی است که به وسیله آن اعتماد به نفس خوبی داشته باشید.باید شخصیتی داشته باشید که بتوانید دیگران را مجذوب خود کنید.بنابراین باید راه کارهای رشد و به وجود آوردن آن را بدانید.مقاله زیر نمونه هایی از این راه کارها را برای شما بیان میکند.
راه کار اول:افزایش و کامل شدن خصوصیات یک شخصیت خوب.
1-خندیدن و لبخند زدن بخش مهمی از یک شخصیت خوب است.پس سعی کنید همیشه بخندید،مردم افراد خنده رو را دوست دارند.
2_افکار و دید باز داشته باشید.قسمتی از با شخصیت بودن پذیرفتن تغییر دیدگاه هایتان است.سعی کنید به دیگران دقیق گوش کنید و بتوانید افکارتان را تغییر دهید.به این دلیل که دیگران رفتار متفاوتی نسبت به شما دارند آن هارا پیش داوری نکنید.داشتن افکار ودید باز باعث میشد که دوستان زیادی را جذب خود کنید و زندگی شیرین تری داشته باشید.
3-در موقعیت ها و زمان های دشوار آرامش خود را حفظ کنید.اکثر مردم که در اولین برخورد با شخصیت به نظر میرسند،در شرایط سخت بسیار متفاوت هستند و کنترل خود را از دست می دهند.در این مواقع آرام باشید و راه کار مناسبی را برای حل مشکلتان پیدا کنید.
4-متواضع باشید.شما شاید خاص ترین و بهترین فرد باشید ولی اگر متواضع نباشید شخصیت خوبی نخواهید داشت.همیشه تعادل را در رفتار خود رعایت کنید.
راه کاردوم:ایجاد و افزایش اعتماد به نفس شخصیت خود.
1-خود اصلیتان را فراموش نکنید.در زندگی ما شرایط و موقعیت های مختلفی پیش می آید که میتوانیم شخصیت خود را به دیگران نشان دهیم.سعی کنید همیشه خودتان باشید و شبیه دیگران رفتار نکنید.اگر در موضوعی آن را قبول ندارید سعی نکنید بی دلیل همه چیز را قبول کنیدو نظرات و عقاید خود را محترمانه بیان کنید.افراد مجذوب انسان هایی می شوند که صادق باشند و شخصیت خودشان را حفظ میکنند.
2-نسبت به دیگران مثبت فکر کنید. داشتن افکار خوب در مورد خودتان باعث احترام و حس اعتماد به نفس می شود که یکی از ویژگی های شخصیت خوب است .زمانی که بدانید ذهنیتتان چگونه است راحت تر میتوانید آن هارا در راه درست هدایت کنید.
3-به افکار و قسمت های خوب و مثبت شخصیتتان توجه کنید.به قسمت هایی از شخصیتتان که فکر میکنید دیگران بیشتر میپسندند و دوست دارند بیشتر توجه کنید و برای رشد آن تلاش کنید.
4-نسبت به قسمت هایی از شخصیتتان که فکر میکنید خوب نیست بی تفاوت نباشید.این نکته بسیار مهم است که نقاط ضعف شخصیت خود را بشناسید و سعی کنید شیوه ی بهتری را جایگزین کنید و رفتار خود را کنترل کنید.
راه کار سوم:برای دیگران ارزش قائل باشید.
1-دیگران را دوست داشته باشید.بخشیدن و دوری از نفرت و خشم یکی از مهم ترین و ویژگی های با شخصیت بودن است.سعی کنید دیگران را دوست بدارید.
2-نسبت به دیگران با وفا باشید.خیانت کردن از بدترین ویژگی های شخصیت بد است.سعی کنید نسبت به دوستانتان وفادار باشید و موجب خوشحالی افراد شوید و حس تحسین را در آن ها افزایش دهید و مواقع سخت رابطه به راحتی پشت سر بگذارید.
3-سوال کنید.پرسش و پیگیر بودن قسمتی از ارزش دادن به دیگران است.سعی کنید علاقه مندی های دیگران و چیز های مهمی را که دوست دارند بفهمید و به آنها احساس مهم بودنشان را منتقل کنید.
4-پیشنهاد کمک و راهنمایی کنید.جوری نشان ندهید که همه چیز را میدانیدو توانایی همه کاری را دارید.در زمان های ضروری حتما به دیگران پیشنهاد کمک کنید اما آن ها را اجبار به کار خاصی نکنید و به افکار آن ها احترام بگذارید.
راه کار چهارم:نسبت به خود ارزش قائل شوید.
1-در مورد خود و شخصیتتان بسیار عمیق فکر کنید و ببینید چطور شخصی هستید.این نکته بسیار مهم است.
2-به سرگرمی هایتان اهمیت دهید.انجام کارهایی که از آن لذت میبرید بخش مهمی از شخصیتتان است .نیازی نیست که در همه آنها حرفه ای باشید فقط اشتیاق داشتن و لذت آن کافی است.
3-زمان هایی را به کارها و چیزهایی که برایتان با ارزش است اختصاص دهید.زمان صرف کردن برای چیز هایی که برایتان مهم است بسیار ارزش دارد نه برای اینکه باعث بهتر شدن دید دیگران نسبت به شما می شود بلکه برای حس خوبی که در شما ایجاد میشود.
4-چیزهایی را که فکر میکنید برایتان خیلی مهم است را مشخص کنید.پی بردن به اینکه بفهمید چه چیزی برایتان مهم است کار بسیار سختی است.سعی نکنید چیزهایی که برای دیگران مهم است را برای خودتان با ارزش کنید.اینکه قلبتان چه چیزی را می خواهد مهم است.
5-اظهار نظر کنید.نظر دادن یک ویژگی مهم شخصیت است.سعی نکنید برای جلوگیری از تضاد از گفتن نظر و عقیده خود صرف نظر کنید.از پرسیدن نظر دیگران و در میان گذاشتن عقیده و نظر خود نترسید.
* سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
ترک گریه باصدای بلند در کودک با روش های عملی
33 بازدید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
22 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
32 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
42 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
159 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید