چطور حس پشیمانی را از بین ببریم
انسان خیلی از مواقع در زندگی خود تصمیم هایی را می گیرد که بعد از رسیدن به نتیجه و مشاهده کردن آن تنها حسی که برایش باقی میماند پشیمانی است. اینکه هرکس زندگی بدون مشکل و راحتی داشته باشد بسیار خوشایند است اما صددرصد مواقعی هم وجود دارد که حس پشیمانی در افراد به وجود میآید. به وجود آمدن این حس به صورت پیاپی و در مدت زمان های کوتاه می تواند انسان را به فردی افسرده تبدیل کند. بنابراین لازم است که همه افراد طوری زندگی کنند و تصمیماتی را بگیرند که تا حد ممکن از به وجود آمدن این حس در خود جلوگیری کنند و زندگی شادی را سپری کنند. برای جلوگیری از به وجود آمدن حس پشیمانی راه های زیادی وجود دارد که در این مقاله ما چند مورد از اساسیترین آنها را بیان خواهیم کرد.
۱. بهترین تصمیم را بگیرید:
افراد در زندگی خود تصمیم های زیادی را می گیرند اما نکته مهم این است که این تصمیم های درست و به جا باشد. برای گرفتن تصمیم های مهم زندگی باید همه جوانب را در نظر گرفت و به آنها عمل کرد تا در نهایت نتیجه خوبی از این تصمیمات حاصل شود و فرد احساس پشیمانی نکند.
۲. از گذشته و خطاهایتان درس بگیرید:
همه در زندگی خود اشتباه می کنند. گروهی بعد از اشتباهشان مدام غمگین هستند و به فکر فرو می روند و افسوس می خورند ، اما گروهی دیگر به این اشتباهات به دیده تجربه نگاه میکنند ، از آنها درس میگیرند و تلاش میکنند دیگر در زندگی شان تکرار نشود. اشتباهات و خطاهای خود را میپذیرند و برای جبران آن وقت می گذارند.
۳. بنویسید:
خیلی از اشتباهات هستند که با گذشت زمان زیادی از آن باز هم احساس استرس و اضطراب زیادی را در فرد به وجود میآورند. در چنین مواقعی لازم است کاغذی بردارید و برای خود نامهای بنویسید. نامهای که شامل حس پشیمانی شما و دلایل به وجود آمدن آن است. این نامه را بنویسید و خود را از هر چه حس استرس ، اضطراب ، پشیمانی ، پریشانی و … است خالی کنید. چون همه این احساسات می توانند انسان را از ادامه زندگی شاد خود باز دارند. بعد از نوشتن چنین نامهای خواهید دید که چقدر احساسات شما بهتر خواهد شد.
۴. اگر نمی توانید کاری انجام دهید رهایش کنید:
گاهی اوقات پیش می آید که فرد پشیمان است و دلیل پشیمانی خود را میداند اما کاری نمی تواند برای جبران آن انجام دهد و مدام افسوس می خورد. بهتر است وقتی کاری برای جبران نمی توان انجام داد آن را رها کرد و ذهن خود را آرام کرد. خیلی از مواقع رها کردن و فکر نکردن به اشتباهات بهترین راه است و خیلی زود فرد را به آرامش می رساند.
*احساس پشیمانی یک حس کاملا عادی و رایج است که برای هر کسی ممکن است اتفاق بیفتد. اما اگر ادامه دار باشد می تواند زندگی فرد را به سوی نابودی بکشاند. تلاش کنید همیشه بهترین تصمیم را بگیرید و نتیجه بدون پشیمانی و افسوس را داشته باشید.
سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
تفاوت نوروفیدبک و لورتانوروفیدبک: چگونه تکنولوژی پیشرفتهتر به درمان موثرتر کمک میکند؟
26 بازدید
-
عوارض نوروفیدبک : واقعیتها و شایعات درباره این روش درمانی
32 بازدید
-
اطلاعات مقدماتی درمان با نوروفیدبک از صفر
46 بازدید
-
بهترین مرکز نوروفیدبک شیراز | هزینه جلسه | آموزش اخذ خدمات
253 بازدید
-
هیپنوتیزم: راهی شگفتانگیز برای تحول فردی
52 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید