ویژگی شخصیت های موفق
ویژگی شخصیت های موفق:
بیشتر مردم به دنبال پیشرفت و موفقیت هستند اما هیچ اطلاعاتی در این زمینه ندارند و نمی دانند که این یک ویژگی مهم شخصیت خوب است. حتی گاهی اوقات به افرادی برخورد می کنیم که با وجود هدف و تصمیمی که برای آن ها مشخص شده نمی توانند مسیر درست را پیدا کنند و به آن برسند. هدف از این مقاله راه کاری برای حل این مشکل است.
یک شخصیت خوب و موفق از 7 قسمت تشکیل شده که در زیر به آن ها اشاره می شود:
1-شجاعت:
همیشه داشتن یک هدف مشخص یا شرایط مناسب برای موفقیت کافی نیست. اگر شجاعت عمل در کارها وجود نداشته باشد،باور و هدف ها به حقیقت تبدیل نمی شود. تفاوت میان افراد موفق و ناموفق در هدف ها و دیدگاه هایشان نیست بلکه در شهامت و شجاعتی است که در عمل خود نشان می دهند. کاری نکردن و دست روی دست گذاشتن انسان را تبدیل به فردی عصبی و ناتوان می کند.اگر همیشه صبر کنیم و منتظر بمانیم هیچ وقت پیشرفت نخواهیم کرد.
2-تشخیص موقعیت مناسب:
انسان ها باید تعادل را در زندگی خود حفظ کنند و این امر به جز با داشتن هدف مشخص و تشخیص راه رسیدن به آن میسر نمی شود. سعی کنید هدف مهمی را برای خود مشخص کنید و برنامه ریزی دقیقی برای آن داشته باشید. گذشته خود را رها کنید و به فکر آینده باشید، در این صورت است که با نشاط و جوان می مانید. اگر هدف نداشته باشید در واقع یعنی زندگی نمی کنید. هر فرد به جز وظایف و هدف شخصی هدف های دیگری مثل کمک به دیگران نیز دارد.
3-خیر اندیشی و نیک خواهی:
احترام گذاشتن به دیگران و نیک خواهی برای آن ها یکی از ویژگی های مهم شخصیت های موفق است. فردی که نسبت به دیگران احساس خیر خواهی دارد بدون شک نیز نسبت به خودش هم خیرخواه تر است و احساس رضایت بیشتری می کند. برای اینکه حس خیر خواهی را در خودتان تقویت کنید به راه کارهای زیر توجه کنید:
_ رفتارهایی که انجام می دهید با احساسات شما رابطه مستقیم دارد بنابراین دیگران را مهم بدانید سپس با آن ها برخورد کنید.
_ زمانی را برای خود اختصاص دهید تا درباره نیازها،عقیده ها و احساسات دیگران بیاندیشید.
4اعتماد به نفس:
با تجربه کردن کارها و موقعیت های جدید، موفقیت کسب کنید. این را مد نظر داشته باشید که موفقیت های هر چند کوچک باعث موفقیت های جدید میشود. موفقیت های کوچک قدمی برای انجام موارد و کارهای بعدی است. پس سعی کنید شکست ها و ناکامی های گذشته را فراموش کنید و با کسب موفقیت های جدید حس اعتماد به نفس خود را افزایش دهید.
5-پذیرش خود واقعی:
هر یک از انسان ها برای اینکه حس رضایت و خوشبختی واقعی برسند بایدخود و شخصیتشان را خوب بشناسند .کسانی که سعی می کنند خود و دیگران را آنطور که نی ستند نشان دهند، هیچ گاه احساس خوبی ندارند. همه ما از آنچه که فکر می کنیم قوی تر و شایسته تر هستیم.در واقع با تصور ذهنی بهتر از خود و استعداد ها و توانایی هایتان ،نیرو و قدرت جدیدی در خود به وجود نمی آورید بلکه شما همه این ها رادر وجودتان دارید و از آن ها استفاده می کنید. خودتان را آن طور که هستید قبول کنید و انگیزه های جدید در خود به وجود بیاورید تا موفق شوید.
6-درک متقابل:
باید این نکته را در نظر گرفت که هر یک از افرادبا توجه به شناخت و تصاویر ذهنیش نسبت به مسائل واکنش نشان می دهد. پس سعی کنید دیگران را درک کنید. هر فرد برای برخورد درست و متناسب با مسائل باید از ماهیت واقعی آن ها اطلاع داشته باشد. بیشتر اوقات واکنش دیگران به شما به خاطر اذیت کردن شما نیست بلکه تنها دلیل آن درک متفاوت هر فرد نسبت به مسائل است که با توجه به آن واکنش نشان می دهد.
7-عزت نفس و بزرگ منشی:
مناعت به معنی این است که قدر و ارزش خود را بدانیم و تصویر شکست و انسان های بی ارزش را از خود دور کنیم. باید این را همیشه در ذهن خود به یاد داشته باشیم که خود را دست کم نگیریم و فکر نکنیم کا این کار فروتنی است بلکه این یک عیب و نقص بزرگ است. بهترین راه برای بدست آوردن عزت نفس این است که بیشتر از مردم تشکر و قدردانی کنیم و به همه احترام بگذاریم و به آن ها احساس ارزشمند بودن را منتقل کنیم.
بنابراین با در نظر گرفتن 7 موردی که در بالا ذکر شد شما می توانید شخصیتی موفق به وجود بیاورید و از پس انجام کارها بر بیایید و احساس رضایت بیشتری از خود داشته باشید.
* سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
10 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
20 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
28 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
152 بازدید
-
برنامهریزی روزانه برای کودکان: چگونه یک روتین موثر ایجاد کنیم؟
149 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید