شناخت شخصیت افراد با توجه به رفتارشان

معمولاً شناخت شخصیت افراد و پی بردن به ذات و درون آنها در اولین دیدارها بسیار برای افراد ارزش دارد. همه دوست دارند خیلی سریع افراد اطراف خود را بشناسند و بهتر بتوانند در مورد روابط اجتماعی خود تصمیم بگیرند. این مقاله کمک می کند که سریعتر افراد را بشناسید و با آنها رابطه برقرار کنید. با توجه به چند مورد در برخورد و رفتار دیگران می توان شخصیت افراد را شناخت که این موارد را تا پایان مقاله برای شما بیان می کنیم.
۱. وقت شناس بودن:
وقت شناس بودن از جمله مواردی است که به خوبی شخصیت افراد را نشان میدهد. برای مثال کسانی که به موقع و سر وقت به قراری که از قبل گذاشته اند میروند ، افرادی منظم و متمرکزی هستند که تمام کارهای خود را به خوبی مدیریت میکنند و روابط بهتری برقرار خواهد کرد.

۲. نوع دست خط:
هرگاه خواستید افراد را سریعتر بشناسید می توانید به دست خط او توجه کنید. برای مثال کسانی که دست خط ریزی دارند افراد درون گرایی هستند که مسائل و مشکلات را در درون خود می ریزند و کمتر با بقیه ارتباط برقرار میکنند. اما در مقابل کسانی که درشت و پررنگ می نویسند افراد برون گرایی هستند که سریعتر با مردم ارتباط برقرار میکنند.
۳. طرز نوشیدن و نگاه کردن به نوشیدنی ها:
اگر در اولین قرار خود با فردی به کافی شاپ یا رستوران رفتید می توانید با توجه به طرز نوشیدن طرف مقابل و نوع نگاه آن متوجه شوید که چگونه شخصیتی دارد. اگر مدام به درون فنجان خود نگاه میکند فردی مطلع با تمرکز است ، اما اگر به اطراف یا لبههای فنجانش نگاه میکند فردی است که اطرافیان می توانند به راحتی حواس او را پرت کنند و او را تحت تاثیر قرار دهند.
۴. استفاده از گوشی:
استفاده کردن از گوشی و چک کردن آن در زمان ها و مکان های مختلف میتواند به راحتی شخصیت افراد را نشان دهد. برای مثال اگر شخص مورد نظر شما فردی فعال در شبکههای اجتماعی باشد و مدام گوشی خود را در زمان ها و شرایط مختلف چک کند، فردی است که از نظر عاطفی نمیتواند ثبات داشته باشد و عواطف او مدام در حال تغییر است.

۵. نوع نگاه و برقرار کردن ارتباط چشمی:
نوع برقرار کردن تماس چشمی از دیگر مواردی است که بازگو کننده شخصیت افراد است. مثلا کسانی که از برقرار کردن رابطه چشمی با دیگران دوری می کنند و نمی توانند برای مدت طولانی در چشم دیگران نگاه کنند افرادی هستند که اعتماد به نفس پایینی برخوردار هستند. آنها توانایی ارتباط برقرار کردن با دیگران را ندارند.
*بنابراین با توجه به مواردی که گفته شد می توانید راحت تر و سریعتر اطرافیان خود را بشناسید و در مورد ارتباطتان با آنها تصمیم بگیرید و روابط مستحکم تر و بهتری را برقرار کنید.
سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
دیدگاهتان را بنویسید
برای نوشتن دیدگاه باید وارد بشوید.