روشنفکران چگونه شخصیتی هستند
روشنفکران چگونه شخصیتی هستند
برای شناختن یک فرد نباید به یک حالت یا نشانه از او توجه کرد بلکه باید مجموعه ای از آن نشانه ها را با هم مشاهده کرد سپس تصمیم گرفت. زبان بدن کمک بسیار زیادی در این زمینه می کند. زبان بدن یک ابزار برای شناخت بهتر افراد است. ما در این مقاله با کمک زبان بدن و دیگر مشاهدات سعی در شناخت بهتر افراد روشنفکر پرداخته ایم.
_ روشنفکران چه افرادی هستند:
با توجه به باورهایی که وجود دارد هرگاه سخن از روشنفکران پیش می آید همیشه افرادی با قیافه متفاوت در ذهن تداعی می شود مثلا اهل مد نخواهند بود و لباس های مد روز نمی پوشند یا از ماشین های به روز استفاده نمی کنند اما در حقیقت شخصیت های روشنفکر افرادی هستند که اهل قضاوت های عقلی و سنجیده هستند و معمولا به یک شکل خواهند بود و تغییر نمی کنند برای مثال همیشه یک مدل عینک را استفاده می کنند. آن ها به ظاهر توجه نمی کنند بلکه معتقدند که ذات و درون یک فرد مهم تر از ظاهر است و همیشه در حال تفکر و مقایسه هستند.
_ چگونه روشنفکران واقعی را از تقلبی تشخیص دهیم:
همانطور که مشخص است روشنفکران سعی می کنند با استفاده از کلمات بزرگ و خارج از درک افراد معمولی همه چیز را عوض کنند مانند فلسفه شرق و غرب که همیشه از آنها شنیده می شود اما بهترین نشانه از زبان بدن روشنفکران واقعی لحن و تن صدایشان است.
آنها همیشه با تن و لحن صدای ملایم و یکنواخت سخن می گویند و در مقابل کسانی که سعی می کنند خود را به جای روشنفکران واقعی نشان دهند همیشه اشتباهاتی می کنند که به راحتی قابل تشخیص است. از جمله مواردی که میتوان اشاره کرد: تن صدا است آنها نمی توانند مثل شخصیت های روشنفکر واقعی همیشه یک لحن صدا داشته باشند. تن صدای آنها ثابت نیست و تلاش می کنند با تغییر صدا مطلب ها را بیان کنند. معمولا برای انتقاد هز سخنرانی های حرفه ای آماده هستند و در بیشتر موارد اطلاعات دارند و توجه زیادی به موضوع جلسه ندارند و فقط صحبت های خودشان را مهم می دانند. از کارهای نکرده صحبت می کنند و مواردی را ییان می کنند که قابل باور نیستند و همیشه برای شروع بحث یک موضوع را انتخاب می کنند که رشته کلام را از دست ندهند.
_شخصیت روشنفکران:
این گروه از شخصیت ها،خاص و ویژه هستند. قوانین مربوط به خودشان را دارند و جامعه و ملت را با آن می سنجند. موسیقی های خاصی چون سنتی گوش می کنند یا نوشیدنی های متفاوتی را می نوشند. آن ها همواره به دنبال یک تفاوت میان خود و دیگران هستند.از بیان عقاید و نظرات خود هراسی ندارند و رک صحبت می کنند.
_ نگاه این شخصیت ها:
نوع نگاه و نگرش روشنفکران بارزترین ویژگی شخصیتیشان است. آن ها دارای یک نگاه کلی به مسائل هستند. به جزئیات توجه زیادی نمی کنند مثل رنگ یا نوع لباس افراد. جوری به دیگران نگاه می کنند که بعدها به سختی آنها را به یاد می آورند و هرگاه حرف یا صحبتی برایشان کم ارزش باشد سعی می کنند که به افراد نگاه نکنند و تماس چشمی برقرار نکنند.
_ وابستگی شخصیت های روشنفکر به وسایلشان:
این افراد طرز فکر خاصی دارند. وسایل شخصیشان بسیار مهم هستند و بدون آنها هیچ کاری را نمی توانند انجام دهند. آن ها تلاش می کنند با ساده زندگی کردن و استفاده همیشگی از یک وسیله از حد و مرزهای خود خارج نشوند. در کل وابستگی شدیدی نسبت به وسایل خود دارند مثلا اگر خود کارشان گم شود تا آن را پیدا نکنند چیزی نمی نویسند.
_ روشنفکران چه زیور آلاتی استفاده می کنند:
با همه این تفاسیر می توان حدس زد که این شخصیت ها زیور آلات را دوست ندارند و حتی اگر قصد استفاده داشته باشند زیور آلاتی چون یک ساعت ساده عقربه دار معولی را می پسندند. آن ها به هیچ عنوان اهل فخر فروشی نیستند، حتی حلقه ازدواجشان را به زور دست می کنند.
_ شخصیت های روشنفکر خاص و مرموز هستند:
شخصیت آنها طوری است که به هیچ عنوان اهل نمایش دادن نیستند و سعی می کنند غالبا پنهان بمانند. اهل ایستادن نیستند چون می دانند ایستادن باعث کشف خیلی از چیزها می شود و دیگران را بهتر خواهند دید بنابراین ترجیح می دهند بنشینند یا حتی اگر مجبور به ایستادن باشند کنار یک ستون یا دیوار را انتخاب می کنند تا کمتر در محاصره دیگران قرار بگیرند و تسلط بهتری به بقیه داشته باشند.
_ محل زندگی این شخصیت ها چگونه است:
بالای شهر یا پایین شهر برای آنها فرقی ندارد. محل زندگیشان معمولا شلوغ و به هم ریخته است. یک کتابخانه بزرگ یا کوچک را همیشه دارند. خانه آنها معمولا پر از عکسهای فلاسفه و طرح های عجیب و غریب و المان هایی است که هدیه گرفته اند و به قول خودشان داری نظم خاصی است.
_ استفاده روشنفکران از تکنولوژی:
این شخصیت ها نسبت به قبلا تغییراتی کرده اند. قبلا آنها را با کلاه یا پوششی خاص یا سیگاری گوشه لب می شناختند اما امروزه آنها معمولا دارای یک وبلاگ یا سایت مخصوص هستند که تمام احساساتشان را در آن می نویسند و سعی می کنند با عکس ها و مطالب مفهومی در سطوح مختلف مخاطب جذب کنند. گوشی های مدرن را دوست ندارند و ترجیح میدهند از گوشی های قدیمی دکمه ای استفاده کنند.
_ حد و مرزها و حریم خصوصی شخصیت های روشنفکر:
حریم شخصیشان بسیار اهمیت دارد و دوست ندارند کسی به آنها وارد شود. از مکان های شلوغ دوری می کنند و سعی می کنند زمان بیشتری را تنها بمانند. از شوخی های فیزیکی ناراحت می شوند و تلاش می کنند فاصله خود را با دیگران حفظ کنند و ترجیح می دهند درگیری و برخورد کمتری با این مسائل داشته باشند.
* سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
ترک گریه باصدای بلند در کودک با روش های عملی
33 بازدید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
22 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
32 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
42 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
159 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید