راه حل پیشنهادی مشاوران و روانشناسان برای از بین بردن بی اعتمادی
قبل از اینکه مقاله رو بخونی آخرهمین صفحه 👇 سوالتو در این مورد از بقیه مخاطبا بپرس و نظراشونو بخون و باهاشون گفتگو کن. نظرو تجربت هرچند ساده اما میتونه خیلی کمک کننده باشه.
اینکه در آشنایی های اولیه و برخوردهای اول یا انجام کاری برای افرادی که با آنها به تازگی آشنا شده اید شک و تردید و عدم اعتماد وجود داشته باشد کاملاً طبیعی است. اما گاهی مواقع این بی اعتمادی ها شک و تردیدها شدت می گیرد و فرد نسبت به افرادی که آشنایی کامل دارد نیز چنین حسی را پیدا میکند. در این شرایط این بی اعتمادی ها به نوعی رفتار غیر عادی تبدیل شده است که میتواند زندگی فرد را خراب کند. فردی که دچار این رفتار غیر عادی میشود روابط خود با دیگران را از بین میبرد و نمیتواند در جامعه پیشرفتی داشته باشد و در نهایت تنها میماند.
این افراد معتقدند که همیشه در معرض خطر هستند و دیگران میخواهند به نوعی به آنها آسیب برسانند. این دسته از افراد نمی توانند رابطه عاطفی پایداری را با دیگران برقرار کنند. آنها همیشه به دنبال مدرک و دلیل هستند که این بی اعتمادی را ثابت کنند.
• بعضی از خصوصیات این افراد:
۱. دائم به دیگران تهمت میزنند
۲. هیچ وقت احساس شادی و نشاط ندارند.
۳. همه چیز در نگاه آنها یک توطئه بزرگ است.
۴. بخشش و مهربانی در شخصیت آنها وجود ندارد.
۵. همیشه در حال شکایت کردن هستند.
۶. خطاهای دیگران را هیچوقت فراموش نمی کنند.
۷. همیشه به دنبال تلافی کردن هستند.
۸. هر اتفاق ساده ای را بزرگ میکنند.
• راه حل پیشنهادی روانشناسان:
با توجه به گفته روانشناسان بهترین درمان برای این گونه افراد روان درمانی تخصصی است. گاهی خانواده این افراد سعی میکنند به صورت دارویی آنها را درمان کنند و داروها را به شکلهای مختلف به این افراد می دهند، اما این روش میتواند تأثیر بدتری داشته باشد چون اگر فرد متوجه شود که به صورت پنهانی به او دارو داده شده بی اعتمادیش بیشتر خواهد شد. روانشناسان توصیه میکنند که این افراد تحت روان درمانی های تخصصی قرار بگیرند. روانشناسان در مرحله اول این دسته از افراد را به روی آوردن به هنر تشویق میکنند. هنر میتواند به این افراد کمک کند که تمام نگرانی ها، استرس، ترسها و … را بیرون بریزند بدون اینکه با کسی در ارتباط باشند. در حقیقت هنر می تواند احساسات آنها را دوباره به وجد بیاورد و این حس بی اعتمادی را از آنها دور کند. این روش تنها روشی است که این دسته از افراد می توانند تحمل کنند.
مرحله دوم اطلاع رسانی به خانواده بیمار است. روانشناسان با در اختیار قرار دادن اطلاعات لازم از این بیماری به خانواده فرد میتوانند کمک کند که اعضای خانواده برخورد بهتری داشته باشد و راحت تر بتوانند بی اعتمادی ها و ترس و نگرانی های فرد را تحمل کنند.
پس از اینکه فرد توانست تا حدی بر این مشکل غلبه کند روانشناسان میتوانند مهارت های لازم برای رسیدن به یک زندگی نرمال در اختیار او قرار دهند تا بتواند مانند افراد دیگر به راحتی زندگی کند.
سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
پیش شرط های اثربخشی نوروفیدبک: چه عواملی در موفقیت درمان موثرند؟
51 بازدید
-
اثربخشی نوروفیدبک: تحولی نوین در درمان اختلالات نقص توجه، افسردگی و اضطراب
59 بازدید
-
تفاوت نوروفیدبک و لورتانوروفیدبک: چگونه تکنولوژی پیشرفتهتر به درمان موثرتر کمک میکند؟
59 بازدید
-
عوارض نوروفیدبک : واقعیتها و شایعات درباره این روش درمانی
66 بازدید
-
اطلاعات مقدماتی درمان با نوروفیدبک از صفر
68 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید