رازهای جذاب و خوش رو بودن
رازهای جذاب و خوش رو بودن
خیلی از افراد از اینکه صحبت و مکالمه ای را با یک آشنایی ساده و کلیشه ای شروع کنند خسته شده اند و دوست دارند در برخورد اولیه با دیگران جذاب تر و خوش رو به نظر بیایند اما راه و روش آن را نمیدانند.اگر شما هم جزء این دسته از افراد هستید با ما همراه باشید تا با روش های پیشنهاد شده یک مکالمه استثنایی و حرفه ای داشته باشید و بر جذابیت خود بیافزایید:
1-همیشه لبخند به لب داشته باشید:
روانشناسان با مطالعه و تحقیقاتی که انجام داده اند به این نتیجه رسیده اند که چهره خندان تاثیر زیادی در جذابیت شخصیت ها و برخورد آنها دارد.خندان بودن انرژی فوق العاده و حس خوبی را به دیگران منتقل میکند و باعث شادی جمع و اطرافیان میشود پس سعی کنید همیشه لبخند بر لب داشته باشید.
2-مطالب و داستان های جذاب تعریف کنید:
همه ما میدانیم که صحبت کردن درباره مسائلی چون کسب و کار و تجارت و … کسل کننده است پس برای اینکه هم صحبت خوبی باشید به سراغ مطالبی بروید که جذابیت بیشتری برای دیگران دارد و اشتیاق آنها برای شنیدنش میکند. اسکات آدامز از نویسندگان معروفی است که باور دارد در یک گفت و گو بهتر است از شخصیت ها و مسائلی در این زمینه صحبت شود چون انسان ها این موضوعات را سرگرم کننده و جالب میدانند.
3-حواس خود را کامل به طرف مقابل بدهید:
یکی از نکات مهم در یک ارتباط موفق جذب شدن به سخنان طرف مقابل است نه جذب کردن طرف مقابل به سخنان خود که روانشناسان معروف از جمله جرج میسون از آن به عنوان جوهر اصلی روابط عمومی خوب یاد کرده است.پس در اولین برخورد و ارتباط با اشخاص دیگر حواستان را کامل به طرف مقابل بدهید و خود را با علایق آن تنظیم کنید تا تاثیرات عالی آن را در گفت و گوی خود مشاهده کنید.
4-حس مهم بودن را صادقانه به دیگران منتقل کنید:
شما میتوانید تاثیرات مثبت شخصیت خود را در یک ارتباط که برای اولین بار شکل میگیرد بیشتر کنید،در صورتی که به شخص مقابل بسیار اهمیت دهید و این کار را میتوانید با حس کنجکاوی و سوال پرسیدن درباره او و شغل و کارهایی که انجام میدهد و علایقی که دارد ،انجام دهید.با این تفاسیر شما میتوانید خیلی ساده و راحت ،اهمیت داشتن شخص مقابل را نشان دهید.
5-شنونده خوبی باشید:
یکی از روش هایی که باعث میشود شخص مقابل خیلی سریع به سمت شما جذب شود این است که در یک مکالمه و گفت و گو تا آن جا که میتوانید سکوت کنید و در زمان مناسب و بعد از تمام شدن صحبت های او پاسخی صحیح و کوتاه به او بدهید و یک ارتباط خوب ایجاد کنید.
-با رعایت 5 روش پیشنهادی و ذکر شده شما میتوانید یک ارتباط اجتماعی خوب داشته باشید .نحوه سخن گفتن و مهارت های گفت و گو از جمله مسائلی است که هر شخص باید در زندگی خود به طور کامل آن را یاد بگیرد و از آن استفاده کند.اگر مهارت های درست صحبت کردن را بلد نباشیم مطمئنا در محیط اجتماع و شغل و حرفه خود دچار مشکل میشویم و نمیتوانیم شخصیت خود را به خوبی نشان دهیم و به خواسته های خود برسیم و دیگران را تحت تاثیر قرار دهیم.همچنین میتوانید با رعایت چند نکته ریز در روش های بالا تاثیرات گفت و گو و صحبت خود را بیشتر کنید.
1-سوالات گوناگون بپرسید:
میتوانید در هنگام صحبت کردن درباره موضوعی در مورد قسمتی که بیشتر علاقه دارید سوال های متعدد و متنوعی بپرسید و بحث و گفت و گو را عمیق تر کنید و نتایج بهتری به دست بیاورید.
2-شخص مقابل را تحسین کنید و از ویژگی هایش تعریف کنید:
شما میتوانید با تعریف هایی ساده از طرف مقابل راه های شروع یک هم صحبتی خوب را بیشتر کنید.یکی از ویژگی های شخص مقابل را مورد بحث قرار دهید و در این زمینه او را تحسین کنید و از سخنان بیهوده و کسل کننده دوری کنید تا ارتباط بهتری برقرار کنید.
3-به شخص مقابل هم اجازه صحبت دهید:
اگر سعی کنید در یک مکالمه فقط خودتان سخن بگویید و اجازه اظهار نظر و صحبت به شخص مقابل را ندهید،خیلی سریع مکالمه تمام میشود و حس بدی به هر دوی شما منتقل میشود پس تلاش کنید صحبت و اظهار نظر در یک مکالمه دو طرفه باشد که مشکلی به وجود نیاید.
4-مهربان باشید:
لبخند زدن و حفظ کردن آرامش و برقرار کردن ارتباط چشمی ماثر میتواند مهربان بودن شما را در یک رابطه خیلی روشن و واضح بیان کند و شخصیت شما را به بهترین شکل ممکن نشان دهد و شخص مقابل میتواند به راحتی با شما ارتباط برقرار کند و وارد صحبت و گفت و گو با شما شود.
* سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
پیش شرط های اثربخشی نوروفیدبک: چه عواملی در موفقیت درمان موثرند؟
52 بازدید
-
اثربخشی نوروفیدبک: تحولی نوین در درمان اختلالات نقص توجه، افسردگی و اضطراب
61 بازدید
-
تفاوت نوروفیدبک و لورتانوروفیدبک: چگونه تکنولوژی پیشرفتهتر به درمان موثرتر کمک میکند؟
60 بازدید
-
عوارض نوروفیدبک : واقعیتها و شایعات درباره این روش درمانی
70 بازدید
-
اطلاعات مقدماتی درمان با نوروفیدبک از صفر
71 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید