حسادت چیست و چگونه می توان آن را از بین برد
انسان ها دارای دو نوع شخصیت هستند، یکی مثبت و دیگری منفی. برخی از خصوصیات هستند که باعث به وجود آمدن هر کدام از شخصیت ها می شوند. یکی از خصوصیاتی که می تواند شخصیت انسان را به سوی منفی بودن سوق دهد ، حسادت است. حسادت خصوصیتی است که می تواند از کودکی در انسان شکل بگیرد و اگر درمان نشود تا بزرگسالی و گاهی تا پایان عمر همراه انسان باشد و زندگی را برای او و اطرافیانش تلخ و ناخوشایند کند. افرادی که این ویژگی را دارند ، نمی توانند موفقیت دیگران در هر زمینه ای را ببینند و سعی می کنند با راه کارهایی که از نظر خودشان درست است جلو این موفقیت را بگیرند و آن ها را متوقف کنند. گاهی با انتقاد ، گاهی با بی اعتنایی و گاهی با سایر راه کارها شخصیت دیگران را زیر سوال می برند تا فقط بتوانند سد را موفقیت آن ها شوند.
در این مقاله ما به شما کمک می کنیم که بتوانید این شرایط را شناسایی کنید و این حس حسادت را اگر در وجودتان قرار دارد از بین ببرید و زندگی را برای خود و اطرافیانتان شیرین تر کنید.
1_ همیشه مثبت فکر کنید:
می توانید این خصلت بد را با داشتن افکار مثبت در همه شرایط زندگی برطرف کنید. اینکه همیشه منفی فکر کنید ، ناراحت باشید و از همه شرایط ناراضی باشید نه تنها روحیه و زندگی خود را خراب می کنید بلکه زندگی دیگران را نیز تلخ کرده و باعث فاصله گرفتن آن ها از شما می شود. پس با افکار مثبت شرایط را بهتر کنید.
2_ شرایط تشدید این حس را پیدا کنید:
اگر شما این مشکل را دارید پس حتما می دانید که در چه شرایطی قرار بگیرید امکان تشدید حسادتان وجود دارد. پس سعی کنید از شرایطی که باعث حسدورزی شما می شود دور باشید و آرامش داشته باشید.
3_ اعتماد به نفس داشته باشید:
سرچشمه بسیاری از مشکلات به اعتماد به نفس پایین برمی گردد. اگر شما هم اعتماد به نفس پایینی دارید و مدام این ترس را با خود به همراه دارید که ممکن است خیلی از چیزها و موفقیت ها را از دست بدهید ، باید از راه های افزایش اعتماد به نفس استفاده کنید. با بالا بردن اعتماد به نفس می توانید خیلی محکم تر قدم بردارید و به هر چیزی که خواهانش هستید برسید و دیگر به کسی حسادت نکنید.
4_ سریع واکنش نشان ندهید:
اگر احساس کردید که این حس بر شما غالب شده است ، خود را کنترل کنید و هیچ کاری را انجام ندهید. بگذارید کمی آرام تر شوید و این حس در شما کمرنگ تر شود. آنگاه می توانید راحت تر تصمیم بگیرید و درست ترین کار را انجام دهید.
5_خودخواه نباشید:
در خیلی از مواقع خودخواهی است که حس حسادت را به وجود می آورد. کسانی که خودخواه هستند همه چیز و همه موفقیت ها را برای خود می خواهند و چون توقعات بالایی از همه کس و همه چیز دارند ، ناخودآگاه حس حسادت در آن ها تشدید می شود و بر اخلاق و رفتارشان تاثیر می گذارد. پس اگر فکر می کنید شما هم به نوعی خود خواهی را در خود دارید تلاش کنید اول از همه آن را برطرف کنید و پس از آن حسادت را.
*می توانید چند روش گفته شده را به کار بگیرید و متوجه شوید که حس حسادت در درون شما وجود دارد یا خیر. پس به دنبال برطرف کردن آن باشید و در نتیجه شخصیت خود را کامل تر کنید.
سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
ترک گریه باصدای بلند در کودک با روش های عملی
27 بازدید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
15 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
25 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
35 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
154 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید