برای موُدب و متشخص بودن ،حتما مطالعه کنید
برای موُدب و متشخص بودن ،حتما مطالعه کنید
شخصیت های موُدب از جمله شخصیت هایی هستند که همیشه مورد توجه و علاقه دیگران قرار میگیرند.این افراد ویژگی هایی دارند که به راحتی آنها را از شخصیت های معمولی متمایز میکند.در اخلاق و رفتارهای آنها نکاتی نهفته است که ناخودآگاه در ذهن ثبت میشود و حس احترام دیگران را نسبت به خودشان را به وجود می آورند و این باعث میشود که دیگر افراد به طور غیر ارادی با آنها همکاری کنند .این چند مورد همیشه در رفتارهای شخصیت های موُدب دیده میشود:
1-اسم شما را کامل و صحیح به زبان می آورند:
شخصیت های موُدب اهمیت این موضوع را کاملا درک میکنند که به زبان آوردن صحیح نام افراد در برقراری یک رابطه بسیار مهم است.آنها در جمع های مختلف طرف مقابلشان را به همان اسمی که در روز اول معرفی شده اندصدا میکنند و با این کار نوعی احترام به او منتقل میکند و حس بهتری را نسبت به خود در دیگران به وجود می آورند.
2-به همه چیز دقت میکنند:
این شخصیت ها در یک رابطه به تمام نکات ریز وجزئی دقت میکنند و در واکنش ها و رفتارشان همه چیز را رعایت میکنند و دوست ندارند کسی را با اخلاق و رفتار نسنجیده ناراحت کنند و ذهنیت بدی را از خود در دیگران به وجود بیاورند.
3-نظر و عقیده هایشان را به دیگران تحمیل نمی کنند:
قضاوت کردن دیگران از جمله رفتاری است که در شخصیت های موُدب دیده نمیشود.آنها به خوبی این موضوع را میدانند که هر کسی عقیده و نظر خود را دارد و حتی اگر عقیده دیگران از نظر آنها اشتباه و نادرست باشد تا زمانی که از آنها کمک و نظری نخواهند ،به هیچ عنوان دخالت نمیکنند.آنها میدانند که چه وقت و کجا توصیه های مفید خود را با دیگران به اشتراک بگذارند.
4-زندگی خصوصی خود را با دیگران به اشتراک نمی گذارند:
افراد متشخص و موُدب مثل خیلی از شخصیت های معمولی ،زندگی و اتفاقات خصوصی خود را به بقیه نمی گویند.آنها میدانند که در جمع های عمومی و شبکه های اجتماعی نباید درباره زندگی شخصیشان صحبت کنند و فقط در مورد اتفاقات و خبرهای معمول و روزانه حرف میزنند.
5-همیشه در موارد مختلف پیش قدم میشوند:
انسان هایی با این ویژگی شخصیتی بدون در نظر گرفتن موقعیت و جایگاه اجتماعیشان برای آشنایی پیش قدم میشوند و طوری وانمود میکنند که از این ارتباط بسیار خشنود هستند و این را با لبخند زدن و معرفی کردن خود و رفتارشان به خوبی نشان میدهند.
6-گوشی خود را هنگام صحبت با دیگران کنار میگذارند:
بیشترین عاملی که در یک رابطه باعث به وجود آمدن حس نارضایتی میشود ،عدم توجه به صحبت و طرف مقابل است و استفاده از گوشی در این مواقع از جمله کارهایی است که حس بی تفاوتی را به طرف مقابل انتقال میدهد.
7-در ارتباطات اجتماعی قوی هستند:
در طول زندگی برای ما پیش می آید که با افرادی آشنا و هم صحبت می شویم که پس از چند روز گذشتن از آن گفت و گو هنوز هم حس خوبی داریم.شخصیت های موُدب هم جزء افرادی هستند که هنگام صحبت کردن با آنها احساس خیلی خوبی داریم .آنها طوری صحبت میکنند و سوالاتشان را بیان میکنند که طرف مقابل به صورت کاملا ارادی و با میل خود ،در مورد خودش صحبت میکند و سوالات را جواب میدهد.
8-زیاد از خود تعریف نمیکنند:
شخصیت های موُدب همیشه این نکته را مد نظر دارند که مدام حرف زدن و تعریف کردن از خود و شخصیتشان برای همه جالب نیست و به نوعی خسته کننده است.آنها طوری رفتار میکنند که دیگران خودشان مشتاق شوند بیشتر درباره یشان بدانند و از آنها در زمینه های مختلف سوال کنند.با این شیوه هم خصوصیات خود را به خوبی به دیگران نشان داده اند و هم باعث به وجود آمدن حس ناخوشایند و خسته کننده در افراد نشده اند.
* شخصیت های موُدب و متشخص افرادی نیستند که فقط در برخورد اول این طور به نظر بیایند.آنها همیشه و درتمام مراحل زندگی و شرایط مختلف این ویژگی و خصوصیت خود را حفظ میکنند و شاید دلیل اینکه نمیتوانند طوری دیگر رفتار کنند این باشد که شخصیت آنها به این صورت شکل گرفته است و قصد تغییر آن را ندارند و با این خصوصیت حس رضایت بخشی در خود و دیگران به وجود می آورند.
* سوال یا نطرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
10 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
20 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
28 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
152 بازدید
-
برنامهریزی روزانه برای کودکان: چگونه یک روتین موثر ایجاد کنیم؟
149 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید