با ۵ روش طلایی و فوق العاده شخصیت افراد را بشناسید
اینکه بتوانید شخصیت و ذات افراد را بشناسید کار چندان سختی هم نیست. می توانید با چند ترفند ساده و راحت آنها را امتحان کنید و به ذات اصلی آنها پی ببرید. این مقاله به شما کمک میکند که این ترفندها را یاد بگیرید و در مورد افرادی که با آنها در ارتباط هستید از آنها استفاده کنید و شخصیت اصلیشان را بشناسید. پس با ما همراه باشید.
۱. دقت به ناخن ها:
داشتن بهداشت از جمله مواردی است که شخصیت افراد را نشان می دهد. توجه کردن به ناخن ها نیز می تواند به شما کمک کند که خیلی راحت اطرافیان خود را بشناسید. برای مثال کسانی که به ناخن های خود رسیدگی نمی کنند افرادی هستند که تمیز و مرتب بودن برایشان اهمیت ندارد و به طور ذاتی شخصیت شلخته ای دارند.
۲. خندیدن:
نوع خندیدن افراد شخصیت شان را بروز میدهد. با کسی که اولین دیدار را دارید صحبت کنید و او را بخندانید ، اگر با شما همراه شد و به راحتی شروع به خندیدن کرد فردی است که راحت تر با دیگران ارتباط برقرار میکند اما اگر در خندیدن تردید داشت بدانید او فردی جدی و قانونمند است.
۳. طرز لباس پوشیدن:
اولین چیزی که در ملاقاتها نظر افراد را جلب میکند نوع و طرز پوشش طرفین است. برای مثال کسانی که به لباس پوشیدن خود اهمیت می دهند و معمولا لباس های تمیز ، مرتب و شیک می پوشند افراد منظم و دقیقی هستند که به برداشت دیگران از خودشان اهمیت می دهند. آنها در ارتباط برقرار کردن با دیگران نهایت دقت خود را به کار می گیرند.
۴. طرز برخورد با دیگران:
نوع برخورد با دیگران و اطرافیان میتواند کمک کند که سریعتر طرف مقابل خود را بشناسید. در اولین دیدار طرز برخورد با دیگران و نوع نگاهش به آن ها را زیر نظر بگیرید. ببینید نسبت به دیگران بی تفاوت است یا با آنها با احترام برخورد میکند. اگر احترام را در رفتار او مشاهده کردید متوجه خواهید شد که فردی با ادب و با متانت است.
۵. سکوت مطلق:
اگر اولین بار است که با کسی قرار ملاقات دارید شرایط را طوری مدیریت کنید که برای یک مدت فضا در سکوت مطلق قرار بگیرد. بببنید او تا چه اندازه می تواند این سکوت را تحمل کند. هر چقدر که بتواند بیشتر این شرایط را تحمل کند، فردی صبور تر و آرام تری است. می تواند در مشکلات با صبر و تحمل بالا برخورد کند و بهترین نتیجه را بگیرد.
*این مقاله به شما کمک می کند که اطرافیان خود را بهتر بشناسید و بهترین برخورد و رفتار را با آنها در پیش بگیرید. در نهایت دوستیهای خود را بهتر مدیریت کنید و بهترین نتیجه را بگیرید.
سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
ترک گریه باصدای بلند در کودک با روش های عملی
33 بازدید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
22 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
32 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
42 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
159 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید