با افراد عصبی چگونه برخورد کنیم
حتما تاکنون با افرادی رو به رو شده اید که اخلاق و رفتارشان مانند بچه ها می باشد. خیلی زود عصبی می شوند، قهر می کنند و کینه به دل می گیرند. در واقع آن ها کنترل احساساتشان را ندارند و نمی توانند در چنین شرایطی منطقی برخورد کنند. اینکه بتوانید به بهترین نحو ممکن با این افراد برخورد کنید و شرایط را کنترل کنید بسیار مهم است. در این مقاله چند روش را بیان می کنیم که به وسیله آن ها می توانید برخورد مناسبی با افراد عصبی داشته باشید.
1_ علت ناراحتی و عصبانیتش را بپرسید:
کسانی که خیلی سریع خشمگین و عصبی می شوند، نمی توانند با دیگران رابطه ی خوبی برقرار کنند. شما باید برای شروع رابطه پیش قدم شوید و کم کم با او سر صحبت را باز کنید. علت ناراحتیش را بپرسید. تلاش کنید با جملاتی مناسب آرامش را به او باز گردانید و فرصتی را ایجاد کنید که حرف دلش را بگوید.
2_ آرامش داشته باشید:
مطمئنا اگر در شرایطی که طرف مقابلتان عصبی است شما هم عصبی شوید، اوضاع بدتر می شود. پس بهترین کار این است که در چنین شرایطی آرامش خود را حفظ کنید و این آرامش را به طرف مقابلتان انتقال دهید تا اوضاع آرام تر شود.
3_ منطقی عمل کنید:
اگر در شرایطی که فرد بسیار عصبی است طوری صحبت کنید که به نوعی سرزنش کردن برای او باشد، اوضاع خراب تر می شود و حالت تدافعی به خود می گیرد. شما باید بر روی واقعیت ها تمرکز کنید و با منطق آن را برای طرف مقابلتان توضیح دهید. با این کار او کم کم آرام می شود و راحت تر می تواند واقعیت را ببیند و درک کند.
4_ فرصت دهید:
در خیلی از مواقع افرادی که عصبی هستند تمایل به صحبت کردن ندارند. در چنین شرایطی بهترین راه این است که برای مدتی او را تنها بگذارید تا آرامشش را به دست بیاورد و راحت تر بتواند در مورد علت عصبانیتش صحبت کند.
5_ راه حل های مناسب پیشنهاد کنید:
بعضی از افراد عصبی نمی توانند در آن شرایط درست تصمیم بگیرند و مشکل را حل کنند. شما می توانید راه حل های منطقی و مناسبی را پیدا کنید و به او پیشنهاد دهید. او پس از اینکه کمی آرامش خود را به دست آورد می تواند راه حل های شما را درک کند و تصمیم درستی بگیرد.
6_ پیشنهاد تغییر فضا دهید:
در بیشتر اوقات رفتن و دور شدن از فضایی که قرار داریم می تواند اوضاع را خیلی مساعد تر کند. افراد عصبی در شرایطی که بسیار خشمگین هستند این موضوع را فراموش می کنند. شما می توانید با پیشنهاد تغییر فضا او را به آرامش دعوت کنید و اوضاع را بهتر کنید.
*کنترل نکردن خشم و عصبانیت در اکثر مواقع اوضاع و شرایط را بحرانی تر می کند. مشکلات سخت تر و بزرگتر می شوند. با روش های گفته شده و مدیریت چنین شرایطی می توان از به وجود آمدن مشکلات احتمالی بزرگتر جلوگیری کرد و اوضاع را کنترل کرد.
*سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
ترک گریه باصدای بلند در کودک با روش های عملی
33 بازدید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
22 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
32 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
42 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
159 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید