این گونه شخصیت ها هیچ گاه در کار و فعالیت های خود موفق نمی شوند
این گونه شخصیت ها هیچ گاه در کار و فعالیت های خود موفق نمی شوند
دانش،مهارت و تجربه به راحتی می توانند تاثیر خود را در موفقیت کاری از دست بدهند.بنا به گفته دیویددمینگ یکی از اقتصاددانان دانشگاه هاروارد که از سال 1980 تا به حال در زمینه مشاغل گوناگون تحقیق می کند، افرادی که مهارت های اجتماعی خوبی دارند 24 درصد بیشتر از دیگران پیشرفت می کنند. همچنین معتقد است که شغل هایی که بیشتر به مهارت ها و ارتباطات اجتماعی نیازمند است،افزایش حقوق و درآمد بهتری دارند.
کسانی که در محیط کار نسبت به خودشان بی اهمیت هستند کم نیستند.افرادی که روابط اجتماعی ضعیفی دارند با عدم خود آگاهی و بی کفایتی اجتماعی باعث می شوند که کار و حرفه خود را از دست بدهند.مانند کسانی که شما را در زمان های حساس به صحبت های بی ارزش می گیرند یا کسانی که ایده و کارهای شما را به اسم خودشان تمام می کنند.
تحقیقات علمی گوناگونی ثابت کرده اند که هوش احساسی 58 درصد از فعالیت های کاری هستند. مهارت های اجتماعی و خود آگاهی یکی از موارد اصلی هوش احساسی (EQ) هستند و در واقع به این معنی است که افرادی که هوش احساسی ندارند در شغل و حرفه خود هیچ گاه پیشرفت و موفقیتی نخواهند داشت.
افراد مختلفی هستند که به دلیل نداشتن هوش احساسی در کار و حرفه خود موفق نمی شوند که برای شناخت آنها مطلب زیر را پیشنهاد می کنیم.
1-افرد خود بزرگ بین و مغرور:
این گونه افراد معمولا دارای اعتماد به نفس کاذب هستند. آنها هر کاری را که شما انجام دهید به عنوان یک مبارزه برداشت میکنند و وقت شما را هدر می دهند. با توجه به مطالعاتی که انجام شده افراد متکبر باعث به وجود آمدن خیلی از سو تفاهم ها و مشکلات در محیط کار هستند. آن ها با مخالفت و عملکردهای ضعیفی که دارند باعث بروز اختلاف ها می شوند.
2-افراد ترسو:
انسان های ترسو در محیط کار رفتار های نامعقولی از خود نشان می دهند و اشتباهات خود را گردن دیگران می اندازند چون ترس همیشه یک تحریک کننده قوی است. افرادی با این خصوصیت توانایی تشخیص راه حل درست و صحیح را ندارند.
3-افراد دمدمی مزاج:
این تیپ از شخصیت ها همان گونه که از اسمشان مشخص است، توانایی کنترل رفتارشان را ندارند. قضاوت و تفکرات ناسالم آنها بر روی رفتارشان تاثیر زیادی دارد. آنها بسیار عصبی و دمدمی هستند و در مواجه با مشکلات سریعا اشتباهات خود را به دیگران نسبت می دهند و بسیار ضعیف عمل می کنند.
4-افراد زودباور:
شخصیت های زودباور و ساده لوح در برابر اتفاق ها هیچ مقاومتی نمی کنند. آن ها از نه گفتن هراس دارند و چون نمی توانند از حقوق خود دفاع کنند همیشه مورد سواستفاده دیگران قرار میگیرند و هیچ وقت پیشرفت نمی کنند.
5-افراد تغییر ناپذیر:
این افراد حاضر به پذیرش هیچ نوع تغییری در اخلاق و رفتار خود نیستند.آن ها همیشه دلیل موفق نشدن خود را نبودن فرصت ها می دانند. درکار خود هیچ گونه توقف و تغییری نمی دهند.گاهی لازم است که تغییرات هر چند کوچک را در انجام کارهایتان ایجاد کنید تا به موفقیت برسید.
6-افرادی که همیشه شرمنده و عذرخواهی می کنند:
این گونه شخصیت ها معمولا اعتماد به نفس کمی دارند و برای انجام هر کاری از دیگران عذر خواهی می کنند. آن ها معتقدند که با معذرت خواهی از دیگران می توانند شغل و حرفه خود را حفظ کنند که در واقع اشتباه است و با این کار خود و حرفه شان را بی ارزش می کنند و افراد کمتری به نظر های آن هاتوجه می کنند. همچنین طرح و بیان موضوعی به صورت سوال به اندازه عذرخواهی اشتباه است. بنابراین اگر مطمئن هستید که نظری قابلیت بیان و اشتراک گذاری را دارد،قاطعانه آن را مطرح کنید.
با داشتن هوش احساسی هیچ گاه کار و حرفه خود را از دست نخواهید داد. برای رسیدن به این هدف باید سطح دانش،خودآگاهی ،مهارت های اجتماعی وتمایلات قوی خود را افزایش دهید.
* سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
10 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
20 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
28 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
152 بازدید
-
برنامهریزی روزانه برای کودکان: چگونه یک روتین موثر ایجاد کنیم؟
149 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید