اساسی ترین راهکارهای اجتماعی شدن
اساسی ترین راهکارهای اجتماعی شدن
توانستن در برقراری روابط اجتماعی با دیگران و لذت بردن از جمع های اجتماعی ،خصوصیت بارز شخصیت های اجتماعی میباشد.افرادی که شخصیت اجتماعی خوبی دارند در روابط مختلف از جمله روابط عاطفی یا عاشقانه موفق تر هستند و کمتر به مشکل بر میخورند.عده ای از شخصیت ها ذاتا اجتماعی هستند اما گروهی دیگر از افراد باید با تمرین روشهای مختلف این ویژگی را در خود به وجود بیاورند که ما چند مورد از این روش ها را بیان میکنیم.
1-سوال کردن:
افراد از صحبت کردن در مورد خود و زندگیشان لذت میبرند پس میتوان با چند سوال ساده در موردشان راه ارتباط را باز کرد و حس علاقه و کنجکاوی آنها را نسبت به ارتباط با خود تحریک کرد.
2-شرکت در گروه ها و فعالیت های اجتماعی:
با شرکت کردن در فعالیت های گروهی که به آن علاقه دارید میتوان با اشخاصی رو به رو شد که در یک مورد با شما وجه اشتراک دارند واین موضوع گفت و گو و ارتباط برقرار کردن را راحت تر میکند.
3-با ورود به محیط جدید،با افراد مختلف شروع به صحبت کنید:
با قرار گرفتن در محیط های مختلف و شروع کردن صحبت با افراد آنجا ،حتی اگر کوتاه باشد میتوانید این مهارت را در خود تقویت کنید و به اجتماعی شدن شخصیتتان کمک کنید.
4-تن صدای خود را کنترل کنید:
تن صدا یکی از اساسی ترین مواردی است که نوع شخصیت شما را نشان میدهد و از حالات درونیتان خبر میدهد.پس هنگام مکالمه با افراد مختلف سعی کنید بر احساسات خود تمرکز کنید و صدای خود را کنترل کنید چون با تغییر در تن صدا ،شخص مقابل متوجه حالات درونی شما از جمله عجله یا هیجان میشود و احساس خوبی ندارد.
5-ادب را در همه امور رعایت کنید:
مواردی که باعث میشود افراد زیادی به شخصیت شما جذب شوند،مودب بودن است.شما میتوانید این ویژگی را با کارها وکلمه های مختلف از جمله به کار بردن کلمه لطفا در صحبتهایتان نشان دهید و بدون هیچ سختی دیگران را جذب کنید و روابط اجتماعیتان را افزایش دهید.
6-همیشه مرتب و آراسته باشد:
یکی دیگر از راههایی که باعث جذب دیگران میشود،بهداشت فردی و آراسته بودن است.شما میتوانید با رعایت این دو مورد شخصیت خود را بهتر و معقول تر نشان دهید.مردم از همنشینی با این گونه شخصیت ها لذت میبرند.
7-برای انجام کارهای مختلف داوطلب شوید:
شرکت در فعالیت های مختلف و خیریه،راه بسیار مناسبی برای تقویت مهارت اجتماعی شدن میباشد پس ترس را کنار بگذارید و در این کارها شرکت کنید و با افراد مختلف رو به رو شوید و ارتباط برقرار کنید.
8-شنونده خوبی باشید:
در برخورد با دیگران و هم صحبت شدن با آنها،با دقت به حرف هایشان گوش کنید و پس از اتمام آن به بهترین شکل ممکن پاسخ آنها را بدهید چون رعایت نکردن این موارد ،مودب بودن شما را زیر سوال میبرد و شخصیتتان را ضعیف نشان میدهد.
9-برای تعطیلات خود برنامه ریزی کنید:
آخر هفته ها و زمان های آزاد خود را با برنامه ریزی پر کنید و از دیگران بخواهید که شما را در انجام این فعالیت ها همراهی کنند و با هم اوقات خوبی را سپری کنید.
10-از اتفاقات و خبرهای روز مطلع باشید:
سعی کنید همیشه در مورد اتفاقاتی که روزانه می افتد و خبرهای جدیدی که وجود دارد اطلاع داشته باشید که در هنگام گفت وگو با دیگران از آنها استفاده کنید .در یک ارتباط احتماعی به روز بودن و مطلع بودن از دنیای اطرافتان بسیار مهم است.
* سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
10 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
20 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
28 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
152 بازدید
-
برنامهریزی روزانه برای کودکان: چگونه یک روتین موثر ایجاد کنیم؟
149 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید