7 راه حل توصیه شده برای بالابردن اعتماد به نفس
7 راه حل توصیه شده برای بالابردن اعتماد به نفس:
اگر دقت کرده باشید افراد موفق اعتماد به نفس بالایی دارند. آن ها به توانایی های خود یقین دارند اما باید این نکته را در نظر بگیرید که موفقیت هایشان در بالا بردن این حس موثر نبوده بلکه باور و یقینی که به خود دارند باعث به وجود آمدن اعتماد به نفس شده است.
فردی که اعتماد به نفس خوب و درستی دارد، احساس خوشایندی نسبت به خود دارد و ارزش تخصص ها و توانایی هایش را می داند و حس رضایتمندی را در خود تقویت می کند. ولی کسی که اعتماد به نفس پایینی دارد همواره به این فکر میکند که هیچ کاری را نمی تواند انجام دهد و مورد قبول هیچ کس نمی باشد. ما در این مقاله 7 روش را برای از بین بردن این مشکل به شما پیشنهاد می کنیم.
اعتماد به نفس یکی از مهم ترین موردها درکار و حرفه است و با افزایش آن به موقعیت هایی می رسید که فکراش را هم نمی کردید و هر یک از افراد می توانند با راه و روش های مختلف آن را افزایش دهند.
1-نه گفتن را یاد بگیرید:
افرادی که اعتماد به نفس بالایی دارند به راحتی نه می گویند. این گونه افراد می دانند که نه گفتن به نفعشان است و با این کار می توانند به وظایف قبلیشان به خوبی عمل کنند. هر چقدر نه گفتن برای اشخاص سخت تر باشد احتمال استرس ،افسردگی و در نهایت کاهش اعتماد به نفس بیشتر می شود.
2-موفقیت های کوچک را دنبال کنید:
افراد با اعتماد به نفس بالا همواره خود را امتحان می کنند و تمام تلاششان را انجام می دهند که موفق شوند هر چند که این موفقیت ها کوچک باشد. آن ها معتقدند که این موفقیت های هر چند کوچک باعث به وجود آمدن انگیزه و روحیه بهتر می شود که همه این عوامل در نهایت به افزایش اعتماد به نفس منجر می شود.
3-محاسبه دقیق و درستی از خود داشته باشید:
بیشتر افراد تفاوت بین غرور و اعتماد به نفس را نم دانند. غرور زمانی اتفاق می افتد که فرد ویژگی های خود را بزرگتر از حد معمول نشان دهد در صورتی که اعتماد به نفس به معنی قبول کردن و باور توانایی خود در انجام کارهاست. افراد خود آگاه می دانند که این اعتماد به نفس از طریق تلاش و کوشش فراوان به دست می آید. وقتی که این حس بیشتر از توانایی فرد باشد خود بزرگ بینی به وجود می آید. بنابراین برای به دست آوردن یک اعتماد به نفس درست و منطقی باید ارزیابی دقیقی از خود و توانایی هایتان داشته باشید. اگر هنوز نقطه ضعف هایی دارید سعی کنید آن ها را برطرف کنید نه اینکه آن ها را بپوشانید یا بزرگ نشان دهید.
4-ارتباط خوبی با کارفرمای خود داشته باشید:
سعی کنید ارتباط خوبی با رئیس خود داشته باشید و انتقاد آن ها از شما باعث ضعیف شدن روحیه شما نشود .چون یک ارتباط پرتنش با رئیس می تواند اعتماد به نفس افراد باهوش را نیز از بین ببرد.
5-ورزش را جز برنامه هر روز زندگی خود قرار دهید:
ورزش کردن توانمندی افراد را در زمینه های اجتماعی، جسمانی و هوش بالا می برد. ورزش علاوه برتناسب اندام باعث آزاد شدن اندورفین در بدن می شود که روحیه مثبت و شادتری را می سازد. بنابراین برنامه ای دقیق برای ورزش کردن داشته باشید تا اعتماد به نفس بالاتری را در خود به وجود بیاورید.
6-قاطع و مطمئن صحبت کنید:
سعی کنید در صحبت کردن واظهار نظر های خود حالت تهاجمی نداشته باشید و شخصیت دیگران را زیر سوال نبرید. همیشه لحن خود و تن صدا را کنترل کنید و نسبت به ایستادن و زبان بدن خود دقت کنید و در جای درست و به موقع از آن استفاده کنید و در نتیجه حس اعتماد به نفس خود را تقویت کنید.
7-پوشش شیک و مناسبی داشته باشید:
خوش لباس بودن یکی از راه های ساده و راحت افزایش اعتماد به نفس است. با توجه به تحقیقاتی که انجام شده به این نتیجه رسیده اند که لباس در نوع صحبت کردن افراد تاثیر می گذارد و افرادی که همیشه لباس های رسمی می پوشند درمقایسه با زمانی که لباس راحت و معمولی تری می پوشند حرف زدنشان تغییر می کند. پس برای پوشش خود زمان کافی بگذارید و لباسی را انتخاب کنید که درخور شخصیت شما باشد.
با توجه به همه این تفاسیر به این نتیجه خواهیم رسید که اعتماد به نفس ویژگی است که خود شخص بیشترین نقش را در آن دارد و می تواند آن را افزایش دهد یا به طور کل از بین ببرد .این حس ریشه در واقعیت ها دارد. این را در نظر داشته باشید که هرچه اعتماد به نفس بالاتری داشته باشید از عهده هر کاری بر می آیید.
* سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
10 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
20 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
28 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
152 بازدید
-
برنامهریزی روزانه برای کودکان: چگونه یک روتین موثر ایجاد کنیم؟
149 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید