چند توصیه روانشناسان برای افزایش اعتماد به نفس
با توجه به آمارهای که از مراجعه به روانشناسان و مشاوران به دست آمده است، به این نتیجه رسیدهایم که دلیل اکثر عدم موفقیتها و داشتن مشکلات در زندگی، پایین بودن اعتماد به نفس است. افراد موفق به این نکته توجه زیادی دارند و نیمی از موفقیتهای خود را به دلیل داشتن اعتماد به نفس بالا میدانند. افرادی که دائم به دنبال شایدها، اگرها، ای کاش ها و … هستند نشان میدهند که اعتمادبهنفس پایینی دارند و خود را باور ندارند. در ادامه چند توصیه مهم روانشناسان برای داشتن اعتماد به نفس بالا را برای شما بیان خواهیم کرد.
• چطور اعتماد به نفس خود را بسنجیم:
یک روانشناس بالینی می تواند با آزمون ها و صحبتهایی که با فرد انجام می دهد به راحتی تشخیص دهد که میزان اعتماد به نفس او چقدر است.
برای اینکه بفهمید تا چه حد اعتماد به نفس دارید، بهتر است قبل از مراجعه به روانشناس چندین سال از خودتان بپرسید:
۱. چقدر به خودتان اهمیت می دهید؟
۲. در برخورد با چه کسانی که باید به نفس بالاتری دارید؟
۳. چه محیط هایی بر اعتماد به نفس شما می افزاید؟
۴. چقدر نسبت به خودتان شناخت دارید؟
بعد از پاسخ دادن به این سوال ها تا حدی می توانید بفهمید که چقدر اعتماد به نفس دارید.
برای تشخیص اینکه کجا بی اعتماد بنفس و کجاها بی عزت نفس هستیم
• چند توصیه مهم برای افزایش اعتماد به نفس:
۱. برای بیان و صحبت هایتان طرز و لحن مناسبی را انتخاب کنید:
طرز صحبت کردن می تواند به راحتی میزان اعتماد به نفس شما را نشان دهد. برای مثال افرادی که اعتماد به نفس بالایی دارند میدانند که هنگام صحبت کردن با یک پیرزن از چه لحنی استفاده کنند و هنگام صحبت کردن با کودکان چه لحنی را. در حقیقت آنها تفاوت بین طرز بیان آنها را به خوبی میدانند و از آنها در شرایط مناسب استفاده میکنند.
۲. تجربه کنید:
تفاوت افرادی که اعتماد به نفس پایینی نسبت به بقیه دارند این است که کمتر دست به عمل می زنند و بیشتر تصمیم هایشان را عملی نمیکنند. در نتیجه با این کار تجربه کمتری را به دست میآورند. واقعیت این است که این افراد از شکست خوردن هراس دارند و به همین دلیل تجربه نمیکنند. اما افراد موفق از هر شکستی که می خورند استفاده میکنند، جزئیات آن را به ذهن می سپارند و از آنها در جهت موفقیت صد درصدشان استفاده می کنند.
۳. باور داشتن به خود:
از مهمترین عوامل افزایش اعتماد به نفس باور داشتن به خود است. اگر به ایدهها، تصورات و تخیلات خود باور داشته باشید درصد موفق می شوید. آنها را باور کنید و با قدرت به سمتشان قدم بردارید. افرادی که اعتمادبهنفس پایینی دارند نسبت به باورهایشان بیاعتماد هستند. ایده های خوبی در ذهن شان دارند اما هیچ وقت آن را عملی نمی کنند و نمی توانند موفق شوند.
۴. پیروزی های کوچک را به ذهن بسپارید:
فراموش نکنید که ضمیر و ذهن ناخودآگاه ما همیشه فعال است. بنابراین میتوانید از پیروزی های هرچند کوچک خود استفاده کنید و آنها را به ذهن بسپارید و راه را برای پیروزیهای بزرگتر باز کنید و روز به روز اعتماد به نفس خود را از این راه افزایش دهید.
* اعتماد به نفس بالا از جمله مواردی است که افراد برای موفقیت های صددرصد در زندگی خود به آن احتیاج دارند. بنابراین به آنها توجه کنید و از راه های گفته شده اعتماد به نفس تان را افزایش دهید.
سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
ترک گریه باصدای بلند در کودک با روش های عملی
29 بازدید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
17 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
25 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
37 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
156 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید