چطور مخالفت خود را بیان کنیم
همیشه موافقت کردن با نظرها ، عقیده ها ، پیشنهادها و کارهای دیگران درست نمی باشد. موافقت کردن با چیزهایی که مخالفشان هستیم میتواند شرایط سختی را به وجود بیاورد و شخصیت انسان را زیر سوال ببرد. همه انسان ها باید بتوانند مخالفت خود را در شرایطی که راضی نیستند بر زبان بیاورند و از نظر خود دفاع کنند. مخالفت کردن به معنای بی احترامی کردن یا توهین به دیگران نمی باشد باید مخالفت خود را طوری بیان کرد که دیگران نیز ناراحت نشوند. در این مقاله ما روش هایی را برای شما بیان می کنیم که می توانید خیلی مودبانه مخالفت خود را با دیگران اعلام کنید.
۱. تحقیر نکنید:
تحقیر کردن دیگران و عقاید شان چیزی است که به راحتی میتواند شخصیت شما را بی ارزش نشان دهد. بنابراین داشتن رفتار و کلام مودبانه در بیان مخالفتهایتان بسیار مهم است . کلمات و عباراتی را برای بیان مخالفت خود انتخاب کنید که نهایت ادب در آن رعایت شده باشد.
۲. شنونده خوبی باشید:
یکی از راه هایی که می تواند نظر دیگران را نسبت به شما مثبت کند خوب گوش کردن به عقاید و نظر هایشان است. حتی اگر با عقیده و نظر شخصی که در مقابلتان است مخالف هستید ، باز هم با دقت به حرف هایش گوش کنید و بعد از اینکه صحبت هایش تمام شده در مورد نظر و ایده هایش حرف بزنید و سوال کنید. سپس عقیده و نظر خود را به صورت کامل و مودبانه بیان کنید. با این کار او هم متقابلاً تلاش میکند با دقت نظر های شما را گوش کند و محترمانه نظرش را بیان کند.
۳. از کلمه های تو و شما استفاده نکنید:
هرگاه خواستید مخالفت خود را بیان کنید در اول صحبت هایتان از کلمه من استفاده کنید. در واقع از خودتان شروع کنید و نظر و ایده هایتان را بیان کنید. اگر اول بیانه صحبت های تان از کلماتی چون تو و شما استفاده کنید و نظرات دیگران را مورد بررسی قرار دهید ، در حقیقت نوعی جدال و بحث را شروع کرده اید. بنابراین این نوع مخالفت کردن مودبانه نمی باشد.
۴. آرامش خود را نگه دارید:
معمولاً حفظ کردن آرامش در شرایطی که با چیزی مخالف هستید و عصبانی شده اید کار سختی است. اما برای اینکه مخالفت خود را مودبانه بیان کنید لازم است آرامش خود را حفظ کنید. با آرامش فکر کردن و صحبت کردن می تواند شرایط را به خوبی کنترل کند و شخص مقابل را نیز آرام کند. بنابراین وقتی در چنین شرایطی قرار گرفتید و طرف مقابل تان شما را به شدت عصبی کرد با آرامش فکر کنید و با منطق مخالفت خود را بیان کنید.
*با توجه به این چهار روش ساده و راحت می توانید به طرز فوق العاده ای مخالفت خود را بیان کنید. بدون اینکه ذرهای دیگران را ناراحت کرده و شرایط را خراب کرده باشید. بنابراین می توانید بدون نگرانی در مورد چنین شرایطی عقیده و نظر خود را بیان کنید.
سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
ترک گریه باصدای بلند در کودک با روش های عملی
32 بازدید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
22 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
32 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
40 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
158 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید