نداشتن رابطه عاطفی نگران کننده با 6 نوع از شخصیت های مختلف
نداشتن رابطه عاطفی نگران کننده با 6 نوع از شخصیت های مختلف
یکی از عوامل مهم در رابطه عاطفی خوب،صادق بودن و وفاداری است. البته باید این نکته را در نظر داشت که عوامل دیگری نیز در رابطه عاطفی که بر پایه دوست داشتن باشد دخیل هستند واین به معنای آن است که رابطه داشتن با گروهی از افراد مشکل ساز است و نتیجه خوبی ندارد. ما در این مقاله شما را با چند نمونه از این شخصیت ها آشنا می کنیم.
1-شخصیت های بدون اعتماد به نفس:
افرادی که بدون تایید و پذیرش دیگران نمی توانند کاری را انجام دهند و همیشه احساس ضعف وناراحتی دارند. این گروه از افراد با کوچکترین مشکل ها و بی توجهی ها تمایلی به ادامه رابطه ندارند و تلاش می کنند که فرد مناسب تری را انتخاب کنند و یکی از دلایلی که این کار را انجام می دهند این است که خواهان توجه بیشتر دیگران هستند.
2-شخصیت های عیب جو و ایرادگیر:
این گروه از شخصیت ها توانایی برقراری رابطه عاطفی را ندارند و از آزردن دیگران احساس ناراحتی نمی کنند. آن ها با ایراد گرفتن و نصیحت کردن دیگران سعی می کنند به نوعی خودشان را بیشتر نشان دهند. آن ها گونه ای دیگر از افرادی هستند که اعتماد به نفس ندارند.
3-شخصیت های خود شیفته:
شریک عاطفی مورد نظر این نوع از شخصیت باید کامل و بی نقص باشد و خواهان رابطه ای در حد عالی هستند. این افراد تنها به یک عشق بسنده نمی کنند آن ها عشق و تحسین و توجه همه را می خواهند و به همین دلیل همه به جز خودشان را مورد سرزنش قرار می دهند.
4-شخصیت های بیش از حد عاشق:
ویژگی اشخاصی با این نوع شخصیت این است که نحوه شکل گیری و به وجود آمدن رابطه های جدید برایشان بسیار اهمیت دارد. آنها از کارها و رابطه های معمولی خسته می شوند و برای رضایت خود بدون توجه به حد و مرزها هر کاری را امتحان می کنند. اهمیت آزادی برای این افراد از هر چیزی بیشتر است و نیازمند اثرگذاری بسیار عمیق و تازه هستند.
5-شخصیت های بسیار ساده و مظلوم:
این نوع از شخصیت ها با کوچکترین مشکل ناراحت می شوند و خود را قربانی می دانند. همیشه به دنبال فردی هستند که به آن ها دلداری و انگیزه بدهد و اگر به مقصود خود نرسند شخص دیگری را برای رابطه عاطفی انتخاب می کنند.
6-شخصیت های بیش از حد خودخواه:
گروهی با این مدل شخصیت آنقدر به فکر خودشان هستند که نمی توانند درک کنند شایددیگران هم مشکل داشته باشند. البته این نکته هم وجود دارد که آن ها می دانند ممکن است دلیل ناراحتی دیگران خودشان باشند اما همه باید در موردشان استثنا قائل شوند. مشکل دیگر این گروه شخصیتی این است که نمی توانند اشتباهات دیگران را درک و ببخشند ولی اشتباه خود را هیچ گاه نمی پذیرند.
* سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
پیش شرط های اثربخشی نوروفیدبک: چه عواملی در موفقیت درمان موثرند؟
52 بازدید
-
اثربخشی نوروفیدبک: تحولی نوین در درمان اختلالات نقص توجه، افسردگی و اضطراب
60 بازدید
-
تفاوت نوروفیدبک و لورتانوروفیدبک: چگونه تکنولوژی پیشرفتهتر به درمان موثرتر کمک میکند؟
59 بازدید
-
عوارض نوروفیدبک : واقعیتها و شایعات درباره این روش درمانی
70 بازدید
-
اطلاعات مقدماتی درمان با نوروفیدبک از صفر
70 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید