علت ۴۵ دقیقه بودن جلسات مشاوره چیست؟
خیلی از افراد برای حل کردن مشکلات خود احتیاج دارند که با کسی مشورت کنند تا بتوانند نتیجه بگیرند. اما اکثراً نوعی ترس و دلهره را دارند که چگونه به فردی که کاملاً غریبه است اعتماد کنند و از مشکلاتشان بگویند. با همه این تفاسیر تصمیم می گیرند برای حل مشکلاتشان به مشاور یا روانشناس در زمینه مشکلات شان مراجعه کنند. اوایل برایشان سخت است و نمی دانند باید از کجا شروع کنند اما با کمک مشاور و روانشناس و فضایی که ایجاد میکند کمکم شروع به صحبت کردن می کنند. از خودشان و مشکلاتشان میگویند و از مشاور خود مشورت می خواهند تا بتوانند آنها را حل کنند. اما موضوعی که در این مقاله به آن خواهیم پرداخت زمان جلسه مشاوره است. درست است که امکان دارد جلسات مشاوره طولانی تر یا کوتاه تر شود ولی زمان استاندارد آن ۴۵ دقیقه می باشد. گاهی پیش میآید که فرد آنقدر در صحبتها و گفت و گو ها غرق میشود که گذشت زمان را متوجه نمیشود و احساس میکند که ۴۵ دقیقه برایش کوتاه است و احتیاج به زمان بیشتری دارد. ۴۵ تا ۵۰ دقیقه مشاوره علت های زیادی دارد که چند مورد از آن را بیان خواهیم کرد.
۱. فرصتی برای به دست آوردن آرامش درمانگر و مشاور:
یکی از دلایلی که جلسات مشاوره ۴۵ تا ۵۰ نهایت دقیقه می باشد این است که درمانگر احتیاج دارند فرصتی داشته باشد تا بتوانند مقداری از تنشها و خستگی های که در طول جلسه مشاوره داشته است را کم کند و آرامش خود را دوباره به دست بیاورد. با انرژی جلسه مشاوره بعدی را شروع کند و آن را موفقیتآمیز تمام کند.
۲. کمک به استفاده مفید داشتن از جلسه مشاوره:
دومین دلیل اینکه ۴۵ دقیقه بودن جلسه مشاوره را تایید می کند این است که وقتی هم مراجعه و هم مشاور بدانند زمان آنها فقط ۴۵ دقیقه است سعی میکنند نهایت استفاده را از جلسه ببرند. طوری برنامهریزی میکنند که چیزی را از قلم نیندازید. صحبتهای حاشیهای را کنار میگذارند و به سراغ اصل مطلب می روند و صحبت میکنند.
۳. هدفدار بودن جلسه:
اینکه زمان ۴۵ دقیقه نرمال ترین زمان برای جلسه مشاوره است از نظر روانشناسان تایید شده است. روانشناسان معتقدند برای یک مراجع خوشایند نمی باشد که زمان زیادی را به صحبت کردن درباره مشکلاتش بگذراند و امکان اینکه از نظر روحی و روانی آسیب ببیند بیشتر است. بنابر این زمان مشاوره را ۴۵ دقیقه قرار میدهند که بهترین نتیجه را بگیرند و بتواند مشکلات مراجع خود را حل کند نه اینکه به آن بیافزایند.
۴. داشتن زمان برای استفاده از آموخته ها:
آنچه که به گرفتن نتیجه بهتر از جلسه مشاوره کمک زیادی می کند این است که مراجع بتواند راه کارها و روش هایی را که در طول جلسات مشاوره یاد می گیرد را در زندگی و دنیای واقعی به کار ببرد. ۴۵ دقیقه زمان جلسه مشاوره این فرصت را به مراجع میدهد که همه آموزش و راه کارها را به طور صحیح یاد بگیرد و بعد از جلسه مشاوره زمان بگذارد و آن را در زندگی خود به کار ببرد.
* موارد گفته شده فقط ۴ دلیل ۴۵ دقیقه بودن جلسه مشاوره است. مطمئناً دلایل بیشتری خواهد داشت. ما فقط ۴ مورد از مهم ترینشان را بیان کردیم. اما اگر احساس می کنید که جلسات مشاوره تان باید بیشتر باشد و بیشتر در مورد مشکلاتتان صحبت کنید آن را با مشاور و روانشناس خود در میان بگذارید و نظر او را بپرسید. اگر او نیز این موضوع را تایید کند میتوانید زمان جلسه مشاوره خود را بیشتر کنید.
سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
ترک گریه باصدای بلند در کودک با روش های عملی
33 بازدید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
22 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
32 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
42 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
159 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید