شخصیت های موفق این خصوصیات را ندارند
شخصیت های موفق این خصوصیات را ندارند
همه ما در مراحل مختلف زندگی و در مواقع مختلف با افرادی آشنا میشویم که در نگاه اول در حرفه و شغل و مهارت خود بسیار موفق به نظر می آیند اما همین افراد وقتی در شرایط سخت و دشوار قرار میگیرند رفتارهایی را از خود بروز میدهند که تماما تصوری که از آنها در ذهن ما نقش بسته است را از بین میبرد و با این کار شخصیت خود را زیر سوال میبرند.
هدف ازاین مقاله آشنا کردن شما با رفتارهایی است که در هیچ یک از شخصیت های موفق وجود ندارد و همه آنها میدانند در شرایط مختلف چگونه رفتار کنند.
-7مورد از رفتارهایی که در شخصیت های موفق وجود ندارد:
1-تنبلی:
همه شخصیت های موفق به خوبی این موضوع را درک میکنند که برای رسیدن به هدف و مقصودی که دارند باید تمام انرژی خود را صرف کنند و خسته نشوند .افرادی که همیشه در زندگی خود عقب هستند و به دست آوردهای مطابق میلشان نمیرسند این مورد را به کل نادیده میگیرند.
2-ساده نیستند:
این گونه شخصیت ها با تمرین و قرارگرفتن در شرایط مختلف و کسب کردن تجربیات گوناگون به این اصل رسیده اند که نباید در انجام کارها و فعالیت ها زود باور باشند و باید بتوانند در همه شرایط زیرکی و باهوشی خود را حفظ کنند تا راحت تر به هدفشان برسند.
3-عجله:
عجله یکی از ویژگی هایی است که شخصیت های موفق را از ناموفق متمایز میکند.آنهایی که دوست دارند خیلی سریع به هدف خود برسند و نتیجه آن را ببینند این موضوع را فراموش میکنند که داشتن عجله و نداشتن علاقه و پشتکار در کارها هیچ سودی برایشان ندارد و آنها را از هدف اصلیشان دور میکند.
4-ماندن در گذشته:
درس گرفتن از گذشته و تجربیات ،بسیار خوب است اما همیشه در گذشته ماندن و افسوس خوردن باعث درجا زدن فرد و عدم پیشرفت آن میشود.شخصیت های موفق از گذشته خود درس میگیرند،در زمان حال زندگی میکنند و برای آینده برنامه ریزی میکنند.
5-بی تفاوت بودن:
اکثر افراد نگرانی را در مورد هیچ مساله ای به خود راه نمیدهند و معتقدند که هر چه بخواهد اتفاق می افتد و کاری از دست آنها برنمی آید اما شخصیت های موفق به هیچ عنوان این مساله را نمی پذیرند و نسبت به همه مسائل دقیق هستند و با برنامه ریزی به سوی هدف خود قدم بر میدارند و موفقیت و اتفاقات زندگیشان را خودشان میسازند.
6-خود پسندی:
خودپسندی و خودخواهی از جمله عوامل مخرب شخصیت انسان ها میباشد.خودخواهی بیش از حد و تصور اینکه همیشه مرکز توجه دیگران هستند باعث میشود دست از تلاش بردارند و تاثیرات خود را روز به روز کم رنگ تر کنند و در نتیجه توجه دیگران را از دست بدهند.
7-دستپاچه شدن:
شخصیت های موفق این موضوع را به خوبی میدانند که در شرایط سخت و پرفشار همیشه خونسردی خود را حفظ کنند تا بتوانند راحت تر مشکل را حل کنند و به نتیجه برسند اما شخصیت های ناموفق این موضوع را درک نمیکنند و در چنین شرایطی واکنش های شدید عصبی و ناخوشایند از خود بروز میدهند و مشکلات را بدتر میکنند.
* سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
پیش شرط های اثربخشی نوروفیدبک: چه عواملی در موفقیت درمان موثرند؟
51 بازدید
-
اثربخشی نوروفیدبک: تحولی نوین در درمان اختلالات نقص توجه، افسردگی و اضطراب
59 بازدید
-
تفاوت نوروفیدبک و لورتانوروفیدبک: چگونه تکنولوژی پیشرفتهتر به درمان موثرتر کمک میکند؟
59 بازدید
-
عوارض نوروفیدبک : واقعیتها و شایعات درباره این روش درمانی
66 بازدید
-
اطلاعات مقدماتی درمان با نوروفیدبک از صفر
68 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید