شخصیت های متعادل و منطقی
شخصیت های متعادل و منطقی
داشتن منطق و تعادل از خصوصیاتی است که هر شخصیتی دوست دارد داشته باشد.شخصیت های منطقی،استدلال و منطق خاص خود را دارند و بر اساس آن تصمیمات مهم زندگیشان را میگیرند.آنها معمولا دارای رفتارها و ویژگی هایی هستند که به چند نمونه از آن اشاره میکنیم:
1-به احترام و توجه دیگران احتیاج ندارند:
هر چند که مورد توجه قرار گرفتن از سمت دیگران برای هر فردی خوشایند و لذت بخش است اما شخصیت های منطقی به هیچ عنوان حاضر نیستند برای کسب توجه و احترام دیگران هر کاری را انجام دهند.آنها تلاش میکنند با اخلاق و رفتار عادلانه و منطقی که در انجام کارها دارند توجه دیگران را جلب کنند.
2-اضطراب و استرس ندارند:
این گونه افراد تلاش میکنند از گذشته و تجربه هایشان درس بگیرند ،در زمان حال به سر میبرند و زندگیشان را میسازند و آرامش خود را با دلواپسی های بی مورد برای آینده بر هم نمیزنند.
3-احساس شکست و ناتوانی را از خود دور میکنند:
شخصیت های منطقی هیچ گاه احساس ناتوانی را در خود به وجود نمی آورند.آنهادر برخورد با مشکلات از قدرت عقل و تواناییشان و امکاناتی که در اختیار دارند استفاده میکنند و به راحتی از پس آن برمی آیند.
4-خوبی های دیگران را از یاد نمیبرند:
حسادت از جمله ویژگی هایی است که در این شخصیت ها وجود ندارد .آنها خوبی هایی که دیگران برایشان انجام داده اند را همیشه به خاطر دارند و با یادآوری آنها حس حسادت را که از مخرب ترین ویژگی های شخصیتی است را از خود دور می کنند.
5-سادگی وصداقت در همه رفتارهایشان قابل مشاهده است:
گروه شخصیتی منطقی سادگی و صداقت را در مورد هر چیزی ترجیح میدهند و این دو مورد به صورت کاملا شفاف در رفتار و گفتارشان به چشم میخورد.صداقت از پایه های اصلی شخصیتشان است و کاری را انجام نمیدهند که باعث نارضایتی اطرافیان شود.
6-تلاش جزیی از شخصیتشان است:
افرادی که شخصیت متعادل دارند برای هر گونه هدفی که در زندگی دارند تمام تلاش خود را میکنند و از توانایی هایشان نهایت بهره را میبرند و از دیگران سواستفاده نمیکنند.
7-در زندگی دیگران کنجکاوی و دخالت نمیکنند:
آنها از رفتارهایی که نشان دهنده دخالت در زندگی دیگران است دوری میکنند و به همان نسبت هم اجازه کنجکاوی و دخالت را در زندگی خود نمیدهند.
8-مثبت اندیش هستند:
ثابت شده است که خوشبین بودن نسبت به مسائل انرژی های منفی را از بین میبرد و احساس بهتری در شخص به وجود می آورد.شخصیت های منطقی به خوبی از این مساله را درک میکنند و در تمام مراحل زندگی از آن استفاده و مشکلاتشان را حل میکنند.
9-داشتن برنامه برای انجام کارها:
شخصیت منطقی تمام تلاش خود را میکند که نکات مثبت و منفی کاری که میخواهد انجام دهد را پیدا کند و براساس آن برنامه ریزی دقیقی برای خود داشته باشد که کار و فعالیت خود را به نفع احسنت انجام دهد.
10-کمک به دیگران از اولویت هایشان است:
اگر توانایی کمک به دیگران در حل مسائل و مشکلاتشان را داشته باشند ،به هیچ عنوان از آن خودداری نمیکنند و تمام تلاششان را میکنند که باری از دوش دیگران بردارند.
*با مطالعه مطالب بالا هر یک از افراد که خواهان داشتن شخصیت منطقی هستند،میتوانند با شناخت خود و پی بردن به عیب ها و نقص هایی که شاید وجود داشته باشد،شخصیت خود را تقویت کنند و به سوی هدفی که دارند پیش بروند.
* سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
ترک گریه باصدای بلند در کودک با روش های عملی
32 بازدید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
22 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
32 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
40 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
158 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید