برای حل مشکمان به کدام یک مراجعه کنیم؟ مشاور یا روانشناس یا روانپزشک؟
انسان در طول زندگی خود به مشکلات جسمانی و روانی زیادی دچار میشود. برای کوچکترین مشکلی جسمی سریعاً به دکتر مراجعه میکند اما برای مشکلات روحی و روانی اکثراً وقت نمی گذارند و برای درمان آن قدم برنمیدارند. آنها برای مدت طولانی مشکل روحی و روانی را با خود به همراه دارند و این کار در نهایت آنها را به مریضی های روانی دچار می کند. بعد از اینکه احساس کردند به مشکل سختی بر خورده اند تصمیم میگیرند به دکتر مراجعه کنند، اما نمیدانند برای حل مشکل شان به کدام یک روانشناس، روانپزشک یا مشاور مراجعه کنند. این سردرگمی مانع بزرگی برای رسیدن به نتیجه مدنظر افراد می باشد.
• به کدام یک مراجعه کنیم روانشناس و مشاور؟
نکته مهم این است که چه وقت باید به روانشناس مراجعه کنیم و چه وقت به مشاور. بنا به گفته و تحقیقات روانشناسان زمانی که افراد در تصمیم گیری های مهم زندگی خود دچار مشکل شده اند و نیاز به مشورت با یک فرد مطلع را دارند تا بتواند آنها را راهنمایی کند و راه درست را به آنها نشان دهد، بهتر است به مشاوران در این زمینه مراجعه کنند. اما زمانی که مشکلات روانی برای مدتی برای برای فرد باقی بماند و مشکلات اساسی برای او به وجود بیاورد به حدی که زندگی او مختل شود، بهترین راه این است که به یک روانشناس حرفه ای مراجعه کند. روانشناس با اطلاعات، روشها و مهارت هایی که دارد ریشه مشکلات فرد را پیدا میکند و سعی میکند تا با کارآمدترین روش ها مشکلات را حل کند و فرد را به زندگی نرمال برگرداند.
• چه زمانی به روانپزشک باید مراجعه کرد؟
گاهی مواقع مشکلات آنقدر دردسرساز میشود که هم جسم فرد را درگیر میکند هم روح و روان او را. در چنین مواقعی لازم است که علاوه بر روش های روان درمانی که توسط روانشناسان انجام میشود، بعضی از داروها نیز برای فرد تجویز شود تا مشکلات جسمی او به همراه مشکلات روانی که دارد برطرف شود. این تجویز دارو و برگرداندن حالات جسمی فرد به قبل از مشکلات، وظیفه روانپزشک است.
* بنابراین برای تشخیص اینکه به کدام یک ، مشاور یا روانشناس یا روانپزشک باید مراجعه کرد، میتوانید از این مقاله استفاده کنید و با در نظر گرفتن مشکلی که دارید یکی از مشاوران و روانشناسان حرفه ای را انتخاب کنید و برای از بین بردن مشکل خود قدم بردارید.
وال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
ترک گریه باصدای بلند در کودک با روش های عملی
32 بازدید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
22 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
32 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
40 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
158 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید