با ۴ روش ساده ارتباط موثر با دیگران داشته باشید
داشتن روابط اجتماعی با دیگران از مواردی است که هر کس باید خیلی خوب آن را بلد باشد. اگر شما نیز احساس می کنید که در ارتباط برقرار کردن با دیگران قوی عمل نمیکنید و دوستی های خوبی را برای خود رقم نمی زنید پیشنهاد می کنیم این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. در ادامه ۴ روش راحت ، موثر و ساده را برای شما بیان خواهیم کرد تا مهارت ارتباط برقرار کردن را در خود تقویت کنید و روابط خوبی را داشته باشید.
۱. سوال کنید:
از راه هایی که می توانید به دیگران نشان دهید که برایتان ارزش دارند و صحبتهایشان را نیز متوجه می شوید و دنبال می کنید، این است که خوب گوش کنید. خوب گوش کردن مهارتی است که برای داشتن یک ارتباط موثر بسیار لازم است. به صحبت های طرف مقابلتان خوب گوش کنید و با سوالاتی در مورد موضوع صحبت نشان دهید که با دقت گوش می دهید. لازم نیست سوالات زیادی هم بپرسید همین که چند سوال کلی را بپرسید کافی است. با این کار طرف مقابلتان ترغیب میشود که بیشتر توضیح دهد و با شما احساس راحتی می کند.
۲. زبان بدن را فراموش نکنید:
درست است که با صحبت کردن می توان منظور خود را به دیگران رساند. اما استفاده کردن از زبان بدن میتواند در رساندن معنا ، مفهوم و منظورتان سرعت بیشتری داشته باشد و دیگران را قانع کند. سعی کنید حتما در هنگام ارتباط برقرار کردند با دیگران از زبان بدن خود نیز استفاده کنید. زمان بگذارید و این مهارت را در خود تقویت کنید چون در ارتباط برقرار کردن با دیگران کمک بسیار زیادی به شما خواهد کرد.
۳. خوب گوش کنید:
یکی از کلیدهای ارتباطی مهم در برقراری ارتباط با دیگران خوب گوش دادن است. اگر واقعا دوست دارید که ارتباط خوبی با دیگران برقرار کنید باید بتوانید در وهله اول فقط خوب گوش کنید. تمام حواس خود را به طرف مقابلتان و صحبتهایش بدهید. حس با ارزش بودن را به او منتقل کنید و نظر او را جلب کنید.
۴. قبول کنید، درک کنید ،سپس صحبت کنید:
برای داشتن یک ارتباط موثر و موفق باید شخص قبل از هر چیزی خوب همه چیز را درک کند ، قبول کند، سپس صحبت کند. مثلاً اگر کسی درباره موضوعی ناراحت کننده با شما صحبت می کند بهتر است خوب و به عمق صحبتهایش گوش کنید و با تمام وجود آنها را احساس کنید سپس با جمله و کلماتی سعی کنید با او همدردی کنید و نشان دهید که شما نیز ناراحت شده اید. مثلا می توانید از جملات و کلماتی چون میفهمم ، درک میکنم و … استفاده کنید. خوب درک کردن و همدردی کردن با دیگران در برقراری ارتباطات تأثیر چشمگیری دارد.
*ارتباط برقرار کردن با دیگران برای داشتن یک زندگی نرمال بسیار مهم است. چون اگر فرد نتواند با دیگران ارتباط برقرار کنند دایره دوستانش روز به روز کوچکتر میشود و در نهایت تنها می ماند و این تنها بودن میتواند زندگی او را نابود کند. بنابراین لازم است که این مهارت را در خود تقویت کرد. ۴ راه حل بالا فقط چند روش کوتاه و ساده است که اگر آنها را رعایت کنید میتوانید در روابط اجتماعی خود قوی تر باشید.
سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
ترک گریه باصدای بلند در کودک با روش های عملی
29 بازدید
-
۷ توصیه تضمینشده به والدین کودکان دچار ترس از تنهایی و تاریکی
17 بازدید
-
۳ روش کاربردی به شدت حیاتی به والدین کودک لجباز که جلوی تخریب آینده کودک را میگیرد
25 بازدید
-
۱۷ روش کاربردی و عملی برای پایان دادن به قهر بین زن و شوهر
37 بازدید
-
تکنیکهای مدیریت زمان برای کودکان: تعادل بین بازی، مطالعه و استراحت
156 بازدید
دیدگاهتان را بنویسید