افراد پرحرف را بهتر بشناسیم
انسان ها برای برقراری روابط اجتماعی با افراد زیادی برخوردارند و صحبت می کنند. هر یک از افراد در برقراری روابط اجتماعی و صحبت کردن متفاوت هستند. بعضی بسیار کم حرف و آرام و گروهی دیگر بسیار پر حرف هستند. مقاله امروز درباره این گروه از انسان ها می باشد. کسانی که درباره هر موضوعی بیشتر از حد معمول صحبت می کند و موجب آزار و اذیت اطرافیان می شوند.
_ چگونه متوجه شویم کسی پر حرف است:
برای این که تشخیص دهید چه کسانی حراف هستند ما دو مورد از نشانه ها را برای شما بیان می کنیم. اگر این دو مورد را در میان صحبت های طرف مقابل تان مشاهده کردید بدانید که با فردی پرحرف روبهرو هستید.
۱. شایعه درست می کنند:
از نشانه هایی که به سرعت افراد حراف را لو میدهد ، سرک کشیدن در زندگی شخصی دیگران و درست کردن شایعه در مورد چیزهایی که نمی دانند و انتقال دادن آنها به دیگران است. این گروه از افراد برای اینکه همیشه موضوعی را برای صحبت داشته باشند، در همه امور و زندگی ها کنجکاوی میکند و سعی دارند از همه چیز سر در بیاورند. کنجکاوی در زندگی دیگران از تفریحات مورد علاقه آنها می باشد. بعد از اینکه خوب کنجکاوی کردند شروع به ساختن شایعات نادرست می کنند.
۲. تکرار می کنند:
افراد پرحرف معمولا اطلاعاتی را که دارند چندین بار برای مخاطبان خود تکرار می کند و احساس ناخوشایندی را در آنها به وجود میآورند. این که آنها صحبت هایشان را مرتباً تکرار می کنند دلایل زیادی دارد که یکی از آنها می تواند تصوراتشان باشد. آنها احساس میکنند که حرفهایشان شنیده نشده و دوباره و چندباره آنها را تکرار میکنند.
_چطور با آنها برخورد کنیم:
مطمئنا برخورد با افرادی که مدام در حال صحبت کردن هستند و معمولاً اطلاعات تکراری را برای بازگو کردن دارند و مجال صحبت کردن به شما و دیگران را را نمی دهند ، بسیار ناخوشایند است. اگر شما هم نمی دانید در برخورد با اینگونه افراد چگونه عمل کنید ما دو را به شما پیشنهاد می کنیم.
۱. شنونده خوبی باشید:
گاهی اوقات پیش می آید که با مخاطبتان آن چنان احساس راحتی نمی کنید و در حقیقت رودروایسی دارید. اما از پر حرفی او نیز خسته شده اید. در چنین شرایطی بهتر است نقش یک شنونده خوب را بازی کنید. افراد حراف وقتی میبینند که مخاطبشان درست به حرفهایشان گوش نمی دهد ، سعی می کنند بیشتر توضیح دهند و این پرحرفیشان را تشدید میکند. بنابراین بهترین راه این است که به حرف هایشان خوب گوش دهید و با روشهای مختلف نشان دهید که متوجه صحبت هایش می شوید با این کار او کم کم از صحبت کردن دست خواهد کشید.
۲. در ابتدای صحبت او را متوقف کنید:
بهترین راه در برخورد با افراد حراف متوقف کردن آنها در همان ابتدای صحبت است. اگر شما طرف مقابلتان را خوب میشناسید و میدانید که فردی پر حرف است ، قبل از اینکه شروع به صحبت کند و شما در شرایط سختی قرار بگیرید مانع او شوید. خودتان موضوع صحبت را در دست بگیرید و خلاصه همه چیز را بیان کنید. با این کار او هم تلاش می کند مثل شما به صورت خلاصه نظرش را بیان کند.
*داشتن اطلاعات در مورد موضوعات مختلف و صحبت کردن از آنها و انتقال دادن آنها به دیگران بسیار ارزشمند است. اما تکرار و زیاد گویی در مورد هر چیزی خسته کننده می باشد. پس تلاش کنید هر صحبتی را به صورت خلاصه و عمیق بیان کنید تا بتوانید مخاطبان بیشتری را جذب خود کنید.
سوال یا نظرتان را در مورد مقاله در بخش نظرات با ما در میان بگذارید تا بتوانیم تبادل نظر داشته باشیم.
مطالب زیر را حتما بخوانید
-
پیش شرط های اثربخشی نوروفیدبک: چه عواملی در موفقیت درمان موثرند؟
50 بازدید
-
اثربخشی نوروفیدبک: تحولی نوین در درمان اختلالات نقص توجه، افسردگی و اضطراب
59 بازدید
-
تفاوت نوروفیدبک و لورتانوروفیدبک: چگونه تکنولوژی پیشرفتهتر به درمان موثرتر کمک میکند؟
58 بازدید
-
عوارض نوروفیدبک : واقعیتها و شایعات درباره این روش درمانی
66 بازدید
-
اطلاعات مقدماتی درمان با نوروفیدبک از صفر
68 بازدید
2 دیدگاه
به گفتگوی ما بپیوندید و دیدگاه خود را با ما در میان بگذارید.
متاسفانه برخی ازاین افراددرهردوصورت عدم توجه ویا توجه میل به صحبت دارند.ازاون بدتر کسانی هستند که شخصیتی دارند که خیال میکنند عارفی چیزی هستن.وبه زور سعی در پرزنت شما دارنداینگونه افراد تمام سخنانشان مطالبیست که دررسانه وکتابها خوانده اند وبا گفتنش خودشان ذوق میکنند.
ممنون از نظر خوب شما